Neseeli Edaaaa1412 açılması yoktu canım haftasını tamamladığı için suni sancı verip açılmasını sağladılar
Edaaaa1412 Neseeli 3 gün önce gittiğimde 1 cm açılmam vardı sizce bu iyi bişey mi açılma devam ediyo olabilir değil mi
Neseeli Edaaaa1412 evet canım güzel iyi bir şey şu an adet tarihine göre 38 haftalıksın dimi peki bebek kaç kilo şu an
hunilimom Edaaaa1412 2 cm açıklık ile suni aldım 5 saatte doğurdum sancım az vardı bebek kanalda bile değildi 41 de dogurdum 3840 Gr suni alsan baktın üç dört saat açıklık ilerlemiyor yada sancın hala gelmiyor sezeryana dönersin kızım 3 hafta öndeydi
Edaaaa1412 hunilimom hayırlısı olsun tabiki ama sezeryan hiç istemiyorum ya 41nci haftada da mı 3840 doğdu prensesiniz
tarcinnnn Edaaaa1412 bende de aynı durum var ancak açılmamı kontrol etmedi daha erken olduğundan mı acaba 37. Haftadayım şuan kontrolüm 37+4de olacak. Ama 36+4de doktorum bu hafta gelmezse ne zaman gelirse mecbur sezaryen dedi :(
tarcinnnn Edaaaa1412 36+4de 3370di ama kafa çapı 40 haftaydı kafadan dolayı problem olabileceği için yırtılma vs ondan 1 hafta daha bekleyelim normal doğum olmazsa sonraki haftalarda sezaryen dedi. Ben kendim söyledim yırtılma olacaksa sezaryen istiyorum diye
Edaaaa1412 tarcinnnn kafa çapı için bişiy demedi ama kilosu önden gidiyo dedi bizde 39a yeni girdik bakalım nasıl bi yol izleyeceğiz
tarcinnnn Edaaaa1412 kilo yine 4e kadar vs kurtarabilirmiş de kafa çapı büyük olunca yırtık oluiur dedi benim en korktuğum şey yırtık 🫢