Kubra1235 Çok stresliyim içimde bir ümit var ama aynı zamanda korkuyorumda dua edin lutfen 🥺 okuyabilenler 1 tane Ayetel Kürsi okuyabilir mi ? Şimdiden çok sağolun 🌸
Kubra1235 Edalimm ayy hayırlısı olsun inşallah 4 te çıkar dedi ama pazartesiye de kalabilir dedi inşallah kalmaz pazartesiye
Edalimm Kubra1235 inşallah banda pazartesi dedi e nabiza düşünde ben ordan da bakarım inşallah Rabbım nasip etmistir🤲❣
Pyemses_annesi Kubra1235 bende okudum canım Rabbim kucağını doldurur inşallah herşey gönlünce olsun 🌸 sonucu yaz buraya
Seda_korkmaz06 Kubra1235 hayırlı haberler al inşallah canım. E nabizda görünüyorsa eğer atabilir misin sonucu ben kendi sonucuma kendim e nabizdan bakarak anlamıştım degerime göre hamile olduğumu ❣️
Kubra1235 Seda_korkmaz06 atarım canım ama e nabiza geç düşüyor 4 te sağlık ocağına gidip gelicem belli olmazsa da e nabiza bakarım ama hafta sonu olsada düşüyor mu e nabiza ?
Seda_korkmaz06 Kubra1235 sağlık ocağında mi verdin kan oranın sistemini bilmiyorum canım. Ben acilde vermiştim 2 saat içinde çıkmıştı