HSena38 Aselasaf Prema ve onun anneliği diye bir sayfa var Instagram’da içerik olarak temiz ürünleri paylaşıyor bakabilirsiniz birçok çeşit ürün var 🌸
Aselasaf mhmmddgc teşekkür ederim. Bebek yağı kullanmayı çoğu cildiyeci önermiyor bende losyon daha mantıklı olur diye düşündüm. İlk bebeğim bilmiyorum her bebekte gerek oluyor mu
Nskyhn Aselasaf bebek yağı olarak tabiki de saf doğal zeytinyağı ama marketten değil köyden falan bulun. Mis gibi yapıyor. Losyon falan şimdiden para vermeyin bence. Ben hiçbirini almadım mis gibi doğal zeytinyağı varken
Tugce889 Rica ederim https://instagram.com/muhendisinoglu?igshid=YmMyMTA2M2Y= İnstagramdan şu sayfaya bakın her ürünle ilgili yıldızlar listesi var bazı ürünlerde tek tek içerik açıklaması var tabi kimya konusunda bilgim olmadığı için yazdığı her şeye kefil olamam ama yanlış şeyler yazsaydı illa yorumlarda dikkat çekerdi 😅Aşağı indikçe losyon vs hepsi var ben o listelere bakıp fiyat odaklı davrandım genelde😬 faydalı olur umarım
HSena38 Tugce889 bazi ürünlerinde temiz içerik olmayan şeyler gördüm içerik okuyarak araştırarak almanızı tavsiye ederim 🌸😊
HSena38 Tugce889 şuan tek tek hatırlamıyorum ama en basiti ıslak mendiller de çoğunda zararlı içerik var dikkat ettiyseniz bazı ıslak mendil içerikleri sadece su ve potasyum sorbat 🌸
HSena38 Tugce889 şampuan da da mustela mesela içerik olan temiz değil benim yazdığım sayfa Ukraynalı bir biyolog annenin sayfası 😊
Aselasaf Nskyhn onu da güvenilir birinden almayınca insan tereddüt ediyor iç Anadolu bölgesinde olduğumuz için köylerde de zeytinyağı yok malesef . Ama detaylı bir araştırma yapıp bulurum inşallah teşekkür ederim ☺️
Deletedmom727272 Aselasaf losyon için verebilirim kendim de kullandığım için Mustela Hydra Bebe %97 temiz içerikli, pislik tek bir şey yok😊