Asafmavi amin Allah razı olsun normaldede sezeryan planlamıştık 23 haziran için ama 16 haziranda kontrolümde suyum azaldığı için doktorum eve bile göndermek istemeyip acil sezeryan dedi eve gidip esyalarımızı alıp döndük yatışımız yapıldı
Cok cok cok korkak bi insan olaraktan rabbim bana kolaylığını verdi spinal anestezi oldum eşim falan fenalasıp kesin komple bayıtlırlar diye düşünmüş
Yatışım yapıldı damar yolum açıldı serum taktılar akşam olduğu için sondayı uyuşturmadan odada takcaklarını söylediler ama ondada korkulcak hıcbısı yoktu kendini kasmazsan yanma oluyor sadece idrar yolu iltihabı olmuşssann o his gibi
Ameliyathaneye indirdiler sedyede oturtup üstüne sıcak örtü attılar bi kişi önümde omzumdan tuttu iğneyi yapcak kisi arkada hic kımıldamamı söyledi minicik bi his elime açtıkları damar yolu daha cok acıttı belden uyusturmada hic acı yoktu sonra yatırdılar anestezi uzmanı herşeyi tek tek anlattı hissediyorsun ama acı yok bebeği cıkartırken bi sarsılma oldu onuda anlattı o kadar kısa sürede oluyo ki herşey bebeğimin sesini duyup yüzünü görünce dünyalar benim oldu o buz gibi yerde sıcacık teniyle bana geldiğinde sustu ya 🥺🫠 iyili komple bayılmamışım sonrasında dikişkerim yapıldı odama cıkarıldım bi saat sürmemişyir toplamda 5 saat yemek yasak 6. Saatte ayağa kaldırıldım sanırım tam terside olabilir ben ayağa kalkmadan gaz cıkardım o kısım cok kolay oldu üç saat kum torbası koydular saat bası gelip kanamamı kontrol edip karnıma minik masaj yaptılar öyle bastırma falan değil pedimi değiştirdiler herşey yolunda gidince ilkten elbise giymiştim gecelik odaya gelince sonra pijamımı giydirdiler ayağa kalkmak çok sancılı olmadı cok sükür onuda kolay atlattık sonrasında serumlar ağrı kesiciler taktılar ikk gece iki kalcafan iğne yaptılar Perşembe doğurdum aksam cumartesi sabah taburcu oldum benim burda okuduklarıma göre kendi korkaklık ve acı esiğime rağmen cok kolay ve güzel geçti dün kontorlüm varı dikişlerim güzel kapanmıs herhangi bi sorun yoktu çok sükür inşallah sizde ve diğer arkadaslarda yavrusunu sağlıcakla kolaylıkla kucaına alır 💓 spinalden korkmayın herşeyi an ve an anlatıp olacakları söylüyolar ters giden bisi olırsa basınızda oluyolar spinal isteyin allah korusun farklı bisi olursa zaten bayıltılar o an sizi