Deletedmom_6 Mamybaby özel olduğu halde yoktı 😭 bildiğin bebeğim aç kaldı hastanede kaldığımız süreçte o yüzden alıp götürmek daha mantıklı bence
goktugunannesii Mucizem_00 emzik faydalı değil be güzelim alma alıştırma yararından çok zararı var biberon bile önermiyor uzmanlar fırça tarak için babyjem 7li bakım seti almıştık civilden şuan fiyatı bayağı yükselmiş tek olarak alıp setnyapabilirsin bence markası çok önemli değil wee falanda gayet güzel
MeyraRana Mucizem_00 göğüs pompası elektrikli wee nin iyi biberon olarakda nuukkun aynı anne memesi gibi yumuşak uçlu biberonu ii emzikten wee damaklı kullanyrm
Taze_annee Mucizem_00 biberon ve emzigi philips avent aldim süt sagma pompasinida ayni sekilde avent. Taraginida chicco aldım burun aspiratörü baby plus aldim tirnak makasıni chicco aldim canım 😊
Olmamisskurabiye Mucizem_00 biberon awent emzik bibs ama kullanmadı tarağı chicco gögüs pompası baby plus e bebeğin kendi markası
Nesli8998 Biberon Philips avent aldım tarakta Trendyolda organikim diye bı marka aldım çok yumuşacık emzik henüz almadım ama onuda avent almayı dusunuyorum
Kb_plt Mucizem_00 emzik wee baby, göğüs pompası lansinoh, süt saklama poşeti wee baby, şampuan dalin, toz deterjan ve yumuşatıcısı dalin. Biberon wee baby
Hulyaaa1 Herkes avente takmış durumda 😂 ben wee nin cam biberonlarını ve emziklerini aldım bebeği neye alıştırırsan öyle gider kardeşlerim de hep onlarla büyüdü avent mi varmış önceden boşuna para israfı bebeğim alışmazsa öyle gidip başka markalar denerim daha mantıklı
Eeeyyyllluuulll Mucizem_00 biberon emzik avent aldım diğerlerini ebebeğin kendi markasını aldım. Tarağın markasını hatırlamıyorum ama kıl taraklardan aldım
civcivimmm _Arslan_ PP olarak geçiyor plastik yani yine plastik olanı tercih ettim çünkü cam hem ağır hemde kırılabilir hemde çocuk ilerde kendi tuttup içerken zorlanıyor
Semrasular Mucizem_00 biberon olarak 2li avent birde wee baby aldım arkadaşımın bebeği wee baby tutmuştu. Elektrikli göğüs pompası avent aldım manual mochi aldım biberon mamajou markasının aldım
Damyavuz Mucizem_00 kesinlikle avent emzik al 2 bebeğim de tuttu. Ayrıca biberon gereksiz çünkü hemen ona alışıyorlar şuan da kızım 5 günlük şırınga ile mama veriyorum çünkü emzirmek istiyorum. Sarılığı azalsın mamayı da keseceğim 🤲🏻🤲🏻
Selen19 Mucizem_00 mochi aldım henüz denemedim nasip olursa iki ay sonra ama çok öneri var hepsi buradadan aldım yanında da 25 adet süt poşeti vardı