Budiss_Moms Askiletotomsu bende aylar önce almadığıma pişmanım. Şimdi fiyatı yüksek diye almadım. Daha doğrusu doğumdan sonra ihtiyaç halinde almak istiyorum o kadar para verip elimde kalmasın ddim
Theia Mucizem_00 biberon ve emzik philips avent aldım. Biraz daha uygun olsaydı MAM marka tercih edecektim. Göğüs pompası lansinoh aldım elektrikli Tarağını kokosa baby den aldım Deniz süngerini lalenin dükkanından aldım Şampuanı losyonu mustela aldım Islak mendil waterwipes aldım Bez prima premium care aldım
ikimelekannesi___ Mucizem_00 emzik ve biberon avent aldım daha kullanmadım bende bilmiyorum ama iyidir herhalde tarak olarak marka ayırt etmedim kil, tüy tarak almayı düşünüyorum
Selothatun Benim aldıklarım bunlar; tabi çoğunu fiyat araştırması yapıp en uygun gördüğüm yerden aldım. https://ty.gl/e8xo7x56om
Appayipyip MerveEbru henüz doğum yapmadım kullanmadım o yüzden ama araştırarak aldım aventten daha fazla memnuniyeti var meme reddi yapmıyor diyor çoğu anne
MerveEbru Budiss_Moms evet doğru bebiş tutmaya başlayınca ağır ya yüzüne düşme ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım bende öyle yapıcam bakalım inşallah memnun kalırız
Pitircikk Mucizem_00 eski tecrübeme dayanarak yazıyorum. Biberon ve emzik bence avent. Oğluma mamajoo kullanmıştım ilk doğduğunda meme reddi yaşadık aventte öyle bi sorun olmadı ama zaten çok ememiyordu. Göğüs pompası e bebeğin kendi ürününü almıştım ikili olanı manuel olarak da lansinoh almıştım ikisinden de memnun kaldım 👍🏻 Bebek tarağı bakım seti vs hediye gelmişti nivea set ile birlikte. Şampuan olarak yemidoğanda nivea kullandım memnundum ama konak oldu şampuandan mı bilemiyorum sonra dalin kullanmaya başladık. Aklıma gelenler bunlar 😅
icegul Mucizem_00 Biberon avent, emzik nuk kauçuk damaklı, pompa almadım mochi aldım. Biberon ihtiyaç olmadı ilk zamanlar sonra da almadı bebeğim. Emzik tek seferde tuttu. Mochi de çok işimi gördü. 3 gün küvözdeyken mochi ile topladım yolladım sütleri. Pompa yerine geçti bence
Ksks07 Mucizem_00 tarak Fulia kesinlikle çok yumuşaktı çok memnun kaldım trendyoldan bakabilirsiniz, reflü yatağı sevibebe düşündüğümden kaliteli, emzik bibs, biberon avent yenidoğan için olanlardan aldım cam olanlardan :)
Annesininkurabiyesi Mucizem_00 valla canım ben EBebek e bi gittim herşeyi ordan aldım sadece emzik biberon konusunda pahalılıktan kaçmadım diğer herşeyi uygun yollu olanlardan almaya çalıştım hem sağlıklı olan hem uygun olandan
Haninannesi22 CansuDRY göğüs pompasını ilk zamanlar süt gelmediğinde de kullanabiliyor muyuz önerir misiniz bu aldığınız markayı 🌸
CansuDRY Haninannesi22 Markayı öneriyorum ama ben ilk zamanlar hiç kullanmadığım için ilk zamanda elektrikli mi daha iyi olur manuel mi yorum yapamam. Yoksa Lansinoh her iki türlü pompada da iyidir.