Larakaya Sonn 103 günümüz kaldı hem biraz heyecanlıyım hemde korkuyorum 103 günü kalan annişler varmı burda🤪🙈
annesinin_beybisi Larakaya son 75 ve artik daha hızlı geçsin istiyorum zaman 😍 kızımı cok merak ediyorum😸
annesinin_beybisi Larakaya dün normal dogum izledim aklim cıktı ama kötü seyleri düşünmemeye çalışıyorum😄
ayse3452 Larakaya uygulamya gore 98 gün biran once zaman gecsın dıye bakıyorum bende cok heycanlıyım ve cok merak edıyorum onu😍🧿
Nisayazc Larakaya bel agrim cok fazla yoruluyorum is uaparken de insallah bir an once gecerde kucagimiza aliriz 🥰
Larakaya annesinin_beybisi kız neden izledinki 🤪😂 ben çok korkuyorum doğumdan hergun nasıl dogurucam niye düşünüyorum
annesinin_beybisi Larakaya bilmem birden şeytan dürtü 😀 bir de bebegin çıkış anını bile çekmişler kadın kurbanlık dana gibi bağırıyordu 😄 kendimi o halde hayal bile edemiyorum ben utangacım bagiramam da😂
Larakaya annesinin_beybisi Hergun doğum anını düşünüyorum nasıl olacak nasıl dogurucam normal doğum istiyorum etraftan duyduğuma göre çok zormuş sezeryanda aynı şekil zormuş ahh biz anneler ne acılar çekiyoruz 🤪🤪
ErdoganGamze Larakaya Uygulamaya göre son 100. Bugün rüyamda gördüm kızımı, o kadar güzeldi ki, ne bakmaya doyabildim ne emzirmeye. Bir an önce geçsin zaman. Vaktinde ve sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏼
aslansmommm Larakaya uygulamaya göre bugün itibariyle 103 kalmış bizim de zaman ne hızlı geçti 🥹 ağırlaştık artık eskisi gibi rahat hareket edemiyorum büyüdü miniklerimiz 🥰