Nzl_1999 Kızlar bugün itibari ile 41 haftalık oldum gece birde aniden suyum geldi ama baya geldi üstüm yorganim mahvoldu şimdide beş dk bı sancım giriyor umarım buraya pozitif normal doğumumu yazarım
Talihimyokbahtimkara Nzl_1999 İnşallah rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Tugce3441 Nzl_1999 Allah yardımcın olsun inşallah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bır avazda doğur ❤️❤️
Seymoshh Nzl_1999 henüz evdeysen ılık bir duş rahatlatabilir Rabbim kolaylık nasip eylesin inş hayırla sağlıkla kucaklayabilesin🤲🏻
Benjaminannesi Nzl_1999 şey sanırım ben de öyleyim nefesim kesiliyor sizin de öyle mi benim büyük abdestim var gibi ama yok suyum gelmedi nişan da yok bunlar olmadan doğum olur mu ki
Seymoshh Benjaminannesi su gelmedende sancı başlar su geldikten sonra sıklaşır sadece sancının sürecini bir takip edin aralıklı geliyorsa kaç dakika aralıkla geliyor
Nzl_1999 Benjaminannesi benim iki gün öncesinde bu anlattığıniz belirtiler oldu gercekten sıcak su başlatıyor sıcak suda oturdum bir saat falan sabaha nişanim geldi ertesi gün aşırı kahverengiye akıntım geldi sonra kalktım evi dip köşe temizlik yaptım duş aldım tekrardan gece aniden suyum geldi
Talihimyokbahtimkara La_le Kız kamera mı taktın ne biliyorsun evde olduğunu 😂 doğuruyorum yazmış hastanende heralde 😅
La_le Talihimyokbahtimkara kamara takmadım ama ne bilim burda kaç kişide gördüm evdeyim suyum geldi sancı bekliyorum diyenler oldu galiba o arkadas onlardan sandım 😅😅 şimdi yazıyı okuyunca bilmeden yorum yaptığımı anladım sağolun 🥰😅
Eminecak La_le kiz bana da dedi ebeler suyun nişanin gelince hemen gelme hastaneye hastanede stres yaparsin evde çek sancini dayanamadigin noktaya gelince hastaneye gel dediler. Evde açılma daha iyi ilerliyormus hastanede korkudan panikten adrenalin hormonu daha çok salgilaninca dogum hormonu az salgılanıyormus o yuzden.
Mrvnehir Nzl_1999 ay hayırlı dogum olsun inşallah bende 41 haftalik heran bekliyorum ama gelmiyor kızım
Nzl_1999 sedagumus benim suyum hiç durmuyor felaket akıyor sancimda beş dk bir ama aşırı zor girdiğinde sanki kemiklerim kırılıyor gibi oliyir acaba ne zmn bebişim gelira