Mrvnehir 112268 aynen valla tam bir kısır döngü hergun ayni is. Yapiyorum heran dogum olur temiz olsun diye ama ertesi gün yine aynı isler cikiyo
Sehergok 112268 bebekler ile ilgili belgeselleri izlemek . Bebek gelişimi ile ilgili yayınları izlemek en çok bunları sevdim .
Canpolat 112268 bacağımı atamıyorum da 😀 o arkasını çevirip yatıyor Behzat ç izliyor tekrarlarını telefondan bende arkadan onun bel boşluğuna göbeğimi dayıyorum oğlumda sağolsun vuruyor babasına 😀 öyle rahat uyuyormuşum mübarek 😀
112268 Canpolat benim eşim de bana hep sırtımdan sarıl der ıhhh ben sevmem en güzeli sol tarafa yatmak sanki gebelikte bide yorganı bacağının arasının arasına alıp 😍🥰
Canpolat 112268 şuan sadece çarşaf örtüyorum üstüme sıcak diye çarşaf soğuk olunca güzel oluyor bacak arama soğuk soğuk😀sola yatıyorum sırf sola yatayım diye koca sol tarafımda yatıyor 😀
Deletedmom_110 112268 yürüyüş yapmak çok rahatlatıyor birde hamileyim deyip kendimi herşeyden çekiyorum aman sen otur diyolar🤣😅
Askiletotomsu 112268 valla eşimin sürekli beni tatile çıkarması 😍çok şükür 🙏sürekli geziyoruz Kamp otel bungalow Şimdi annemler geldi yazlık villa denen yerlere geçtik Gebelik Mayıs girdiginden beri tatille geçiyor bana çok iyi geliyor
112268 Askiletotomsu kız eşin ne kadar maaş alıyor vallahi parasız gezilmiyor benim ki asker biz gene de zor geciniyoz vallahi
Askiletotomsu 112268 canım eşim 18 bin alıyor 6 si kiraya gidiyor ama onun dışında gelirlerimiz var yoksa nereye yetiyor Ocaktan beri hepimizin ağzına etti enflasyon