simayorunn Gulsumcavdar ben hamile kaldıgimda 48 kiloydum suan 34+5 haftalık hamileyim tam 67-68 kilo geliyorum yani 20 kilo aldım ama pek göstermiyor vücudum geçen gün pazarda hiç tanimadigim patavatsız bir kadın senden çıksa çıksa 750 gram bebek çıkar dedi o kadar sinirlendim ki çıkan benden çıkacak giren bana giriyor teyze sana batan ne dedim asla demeyeceğim seyleri der oldum vallahi bıktım bu tür insanlardan ya hiç canını sıkma Allah’ın izniyle sağ salim sağlıkla gelsinler de kilo doğduktan sonra da alınır 🤭🧿❤️
simayorunn Gulsumcavdar kaşar peyniri yumurta kabak çekirdeği muz süt tahin günlük bunlardan vitamin almaya bak canım gerisi de artık Allah büyük 😘😘
simayorunn Birde maden suyu çok fayda ediyor bence çünkü 32. Haftamda 1600 gram olan bebeğim 34. Haftanın başında 2450 gram olmuştu maden suyu çok içtim yani aşırı canım istediği için içtim kilo yapsın diye değil ama sonradan öğrendim faydaliymis 😂
Mrysmg Tospikkkk o zaman elinden geldiğince dikkatli olmaya çalış. Evde yalnız mısın ki canım genelde
Gizem260 Gulsumcavdar neden herkesin dediğini takıyorsunuz ki doktor söylemiyor mu kaç kilo olduğunu bebeğin ne alaka yani zayıflıkla falan cahil cahil düşünceler herkesin her dediğine inanırsak işimiz var bence kulaklarınızı kapatın ve doktorunuzu dinleyin sadece