Sbm050421 pelind alışverişi bitti 29+0 ım ilerleyen haftalarda da yıkama ütüleme hastane çantası falan hazırlayacağım , iyiki erkenden bitirmişim alışverişini , şu sıcaklarda gerçekten upraşamazmışım , zaten ağırlaştım da
MNursel Cansugamze_ varken almaya gerek duymuyorum canım . Zaten hersey almış başını gidiyor. 1-2 tane yeni hastane çıkışı alır birde isme özel tulum yaptırırım yeter diğerlerini kaynatınca tertemiz olur zaten . İkimizin bu yönden şansı var sanırım 😂
SibelBalciOz İki takım 5li hastane çıkışı,3 adet tulum,çorap,müslin örtü iki tane,emzik,ağız mendili,pişik kremi,bebek pamuğu,alt açma örtüsü,park beşik,yastık şimdilik bunları aldım.Her türlü indirimden faydalanmaya çalışıyorum genelde internetten alıyorum
Dolunaybelinay pelind eksikler yok herşey tamam 30. Hafta da yıkama ütüleme işine başlayacam insallah. Gittikçe ağırlaşıyor um beklemenin manası yok
Bebegim6636 pelind bende Eylül ama hiç hazırlık yapmadım daha rahat tim ☺️☺️☺️ ilk gebelik sanki 100 çocuk doğurmuş gibi rahatım 😍😍😍
ayhankubra01 pelind benim ikinci gebeliğim birinci erkek ondan kalanlar var buda kız yurt dışından kıyafet geldi sadece kendime alicam bebeğin eksiği yok ama daha erken diye hicbirsey yapmadım
northandmother pelind çok şükür herşeyimiz tamam yikamaya başladım 1 hafta oldu bugün de utulemeye başladık şu saat olmuş 10 dan beri 1 sepet ütülendi geride 3 sepete yakın eşya kaldı o kadar zorlanıyorum ki anlatamam keşke çok erken yapıp koysaydim hastane çantası için organizer aldım takımları onların içine koyuyorum bı kendi eşyalarımı yıkamak kaldı bayramdan sonra da valize yerleştiririm inşallah
Naz0123 pelind ben çorap dahil hiç birşey almicam ablasindan kalanlar var onları kullanacak inşallah ☺️
Tiredmother pelind Ağustos sonu Eylül başı dedi doktorumuz, kıyafetleri yıkadım çoğunu bi tek hastane çıkışlarını ütülicem çantaya koyucam stresi bitsin kafam rahat olsun diye 😄 beşiği alamadım henüz doğuma yakın alıcam 2. Çocuğum diğerinin odası var buna anne yanı beşik alıcam sadece bakalım gerisi geldikten sonra eksik gördükçe alırım