TeoMom Deletedmom_12 Bir şey çıkmaz büyük ihtimalle ama benim geçen hamileliğimde kasılmalarım çok oldu meğer rahim ağzı uzunluğum kısalıyormuş ama doktor fark etmedi hiç bakmadı o yüzden önlem olsun diye ölçtür ama bu haftalardaki ağrı çok doğal benim söylediğim bu kasılmalar 18 den sonra olursa sıkıntı oluyor
1prenses2prensyenigebe Deletedmom_12 bende aynı durumdayım 14 haftalık gebeyim 4. Gebelik ama ağrım var
Deletedmom_12 TeoMom canim bana 12 hafta icerisinde yuzde 90 erkek dedi ama Yinede guveneemedim son zamanalrda baya ci siyet degismesi postlari okudum 5 temmuzu bekliyorummm insallah senjn bellimi
Tugcealya Canim merhaba bende 16. Haftamdayim gayet normal oluyor ilk haftalarda bel ağrım çok vardi mesela o geçti ama kasık ağrısı aynı yani değişen birsey yok doktor dedi bebek büyüyor hareket ediyor dedi
Deletedmom_12 Tugcealya evet canim oyleymiş cok.korkmustum ama Sagolsun buradakiler rahatllatiii sizde hayirla kucaginiza alin insallah🥰
TeoMom Deletedmom_12 Bana da 13 te erkeğe benziyor dedi ama dediğin gibi değişen o kadar var ki hiç güvenmiyorum cuma günü randevum var bakalım belki belli eder
Ayseport Deletedmom_12 ara ara kasığıma kramp bile girio ani hareket yapınca sanki bıçak saplıolar çok ayakta durunca oturarak iş yapınca bel ağrısından duramıorm ağzımda kötü bi tat yediğim hiçbişeyin tadına varamıorm etten tavuktan tiksiniorm kusmuyorum midem de bulanmıo ama bi iğrenme gelio içinde onların oldğu yemeği bile yapmak istemiyorum bakalım geçecek mi bekliorm
berivanc Deletedmom_12 canım korma ilk oglumdada vardı şuan bende 14 haftalık gebeyim benmde kasık ağrılarım var ama oğlum belim çok ağrıyordu korkma bel ağrısı erkek bebeğe isaretmis 🥰
elifuslu1002 Deletedmom_12 çok sık olmuyorsa sürekli gibi mesela sorun yoktur canım ama sürekli oluyorsa çok fazla rahatsız ediyorsa doktora git gittiğinde de söylersin