Mehtapkz Merhaba arkadaslar ovulasyon testi kullanip hamile kaldiginiz ayda acaba yumurtlamadan nezaman sonra gebelik testi yapmistiniz hatirliyormusunuz ❤️🤰
EmineDefneGokce Mehtapkz tam 11 gün sonra hayali çizgi vardı canım. 14. Gün silikleşti hcg 35 falandı hatta🥰
Srdm Mehtapkz yumurtlama testiyle hamşle kaldım 11. günde erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrendim 😊
Pulika Mehtapkz canım bende ovülasyon ile hamile kaldım ikinci bebeğime suan 25 haftalık hamileyim ovülasyondan sonra 14. Gün yaptım testi benim adetlerim düzensizdi zaten negatif çıktı Aradan bi kac gğn sonra yine yaptım gebelik testi negatifti elimde kalan ovülasyon testlerini yaptım pozitif cıktı onlar 🤣 arastırdım biraz pek doğru olmasa da erken zaman gebeliği saptayabiliyomuş ovülasyon testi ( zaten bir ayda 2 kere yumurtlama ihtimalim de yok) Sonra gec döllenme ile hamile kaldıgımı öğrendim dr a gittim adet olmadım geciktim die kan testinde cıktı adet gecikmesinin ⅚. Günü cok az beta hcg artısı ile sonra bekledim tahminimce 7 haftalık olunca gidip kalp atısını da duydum
Mehtapkz EmineDefneGokce ya ne kadr guzel canm peki ilk yaptgnda beta degerimi yoksa 14. Gundekimi bu arada dogurduysan allahim saglik sihat versin eger hamileysende saglikla kavusun ❤️
Mehtapkz Hilbat yaaa 😍😍 nekdr guzel peki ben nasl beklicem gecmior gunler yahu sağlıklı sihatli kavustursun Allah ❤️🤰🧿
Mehtapkz ilaydaayildiiiz 1. Haftadaha bekliycem nekdr zor beklemek yaa Allah’ım saglikli sihatli kavustursun canım ❤️🤰🧿
EmineDefneGokce Mehtapkz 14. Günde canım hatta doğdu yanımda uyuyor 2,5 yaşında danacık. 2. Kendiliğinden oldu canım ovulasyon kullanmadım 🥰
Mehtapkz EmineDefneGokce Allah’ım bagislasin canm ikisinide bende ikinciyi istyrm 1 senedr olmuyor hsg cekldm bu ay umitliyim ama nasip kismet iste
Mehtapkz Srdm 🤗🤗😍 cok guzel canm 11. Gun ozaman azdaha disimi skiy bi deniyeyim bende bugun 7. Gunum insallh vende insallh guzel sonuçlar alirim cnm Allah bagislasn sizinkinide ❤️❤️🤰
Mehtapkz EmineDefneGokce insallh cnm cok dua edioyrm insallh gonlumuzden geceni nasip etsin Allahim herkese❤️🤲🤲🤲🤰
jarmzalu My calendar diye bir uygulama yükledim, orada regl günlerini kayd ediyorsun, ovulasyon günlerini de gösteriyor. Bizim işimize yaradı😁🤓
Mehtapkz 1ciftyesilgoz ay evet ya bunu bende merk ediorm canm catlamadan itibarenmi yoksa yumurtlamadan itibarenmi saycaz acaba
Mehtapkz Pulika saglikla kavusun canm oncelikle yumurtlamayi gordun catlamayi gorfun ama gec dollenmemi olmus yumurtlamadan kac gun sonra ogrenmis oldun 20 mi catlamadan sonra nasil gec dollenme oliuor merk ediorm yani catladi yumurta ole beklior bi kac gun olemi dollenior 🙄🙄 sacmaladim saniirrim