Benherseydenoncebiranneyim Bu uygulamaya göre 32+1 oldum ve bu hafta itibariyle ölçümlere başlanır yazıyor. Ancak daha geçen hafta kontrole gittim ve bi dahaki kontrolüm 1 ay sonra. Doktorum henüz erken dedi. Nst ölçümlerine siz kaçıncı haftada gittiniz?
Gorkeminannesi Benherseydenoncebiranneyim 30dan sonra istiyo bazi doktorlar ama riskli gebelik falan değilse 35ten sonra olur bence oncesindekiler gereksiz geliyo bana
FKHA Benherseydenoncebiranneyim 32+0 bugün kontrole gittim 2 hafta sonra gel dedi bu güne kadar ayda bir gidiyordum 34+0 da nst başlayacak benim doktorum
Askiletotomsu Acaba para için erken başlatıyor olabilirler mi ? Benimki 34 te başlayacak ideal bı zaman gibi Ama her hafta mi olacak ondan emin değilim
Hakanbuse Benherseydenoncebiranneyim 32 de baslaniyo normalde ama ben 25 haftalikken sanciyla hastaneye gitmistim erken dogum riskimden 1 hfta hastanede yattim her gun hem sabah hem aksam nst ye baglandim 26 haftalikken ciktim 15 gun sonra tekrar gittim baglandim 1 ay sonra yani 32 haftalikken yine ve 34 de yine haftaya randevum var 36. Haftamda yani artik haftada 1 ya da 2 haftada 1 kez gidiyorum ve nst ye giriyorum her gittigimde
Uzay1907 Malesef erken doğum riski sebebiyle 26.haftada başladık 31+3’olsuk inşallah normal seyrine döner her şey, yarın kontrol var🖤
Zeyzeyp Benherseydenoncebiranneyim ilk oğlumda 32 haftamda başlamıştık bu iknci gebeliğim muayene gittigmde 28 haftalık olmuş olucam herhlde gene 32 de başlatır
Pinar95 Benherseydenoncebiranneyim ben devlet hastanesine gidiyorum. 31 de girdim ilk defa yarın tekrar giricem 33+4 deyim. Daha sonra 35 de tekrar giricem hem kontrolleri yapıcak test vs yapacakmış. Sonra da 10 günde bir gidicekmisim