Sonay Hatice16 oğlumda 12+4 günlükken öğrendim . Ikinci gebeliğim 12+3 günlükken kız olabilir dedi inş değişmez . Özelde hemen Söylüyorlar ama devlette soylemiyolar 15 haftadan önce
Lzgpthm Ben ikili testte öğrenme umuduyla girmiştim doktorum kesin olmadan soylemicegini ama 16.haftada %100 soylerim dedi genelde erken öğrenenler dışında bu haftalarda diye biliyorum 🙂
Hatice16 Bende özele gidiyorum ama daha küçük diyor hep kasımda 20 sinde gtcm 17 haftalik olck ınş soyler
Banu Ya ben 13 haftayı geçiyordu yüzde 80 erkek dediler bu sefer gittim 14+5 günlük kız dediler kafam karıştı 🤣🤣
Banu Ftmkya aynen bu gün şok oldum inanasım gelmedi aman sağlıklı olsuna inşalalh diğer gittiğimde tekrar sorarım artık 🤣
Ftmkya Banu sağlıklı hayırlı evlat olsun cnm ❤ Bu ara erkek deyip kız cıkan cok duydum kordonu karıstırıyolar heralde ama kız diyip erkek cıkanda var onu nasıl karıstırıyolar onu anlamıyorum 😂
Banu Ftmkya aynen bakalım ilerleyen haftalarda değişecek mi ya net belli olsa birşeylerini hazır etmek istiyorum da