Seross10 Tarikipek Kesinlikle Balıkesir Üniversite hastanesi doktor akın usta Arkadaşım şehir hastanesine gitti çok terslemişler
Eflatunpembe Balıkesir üniversitesi hastanesi orkun çetin🌸244 tl hem de perinatolog mis gibi güzel kalpli bir doktor🌺randevularıda yeni açıldı kaçırmayın derim
Tarikipek Eflatunpembe nasıl ve nereden randevu alınabiliyor acaba yardımcı olur musunuz. 18. Haftamdayım şuan
Eflatunpembe Tarikipek http://hastane.balikesir.edu.tr/ Online randevudan özel öğretim üyesi randevusu ve orkun çetin. Üniversitedeki bütün doktorlar çok tatlı ama orkun bey perinatolog. Detaylıya ona yaptırmak daha mantıklı. Randevuları çok hızlı doluyor hem bayram var gecikmeyin. 19. Haftada başlıyor detaylı yapmaya
Tarikipek Eflatunpembe bir de ben zaten bayramdan sonra gitmek zorundayım. Acaba telefonla alma gibi bi şansımız var mı ki
Eflatunpembe Tarikipek bir sonraki haftaya bakın. Temmuz için tüm tarihler açık şu an randevuya. Telefonu bilemiyorum ben hep internetten bir aylık randevumu alarak çözüyorum. Ayın başı ve sonuna. Randevu bulmak çok zor