Avcib Merhaba anneler doktorum bana diyet listesi verdi uygula dedi sizce napmalym birde her sabah şekerini makineyle ölç dediler çok zorda kaldm
Derya Avcib tabikide uygulayın demekki şekeriniz var ve uymazsanız bebeğiniz kontrolsüz kilo alır ve bu da sağlığını hatta doğumu etkiler lütfen bu konularda acabaya düşmeyin ve doktor ne derse yapın
karamel33 Avcib ne dediyse yap canm bebeğin sağlığı için şeker tansiyon bunlar önemli bende şekerim olmamasına rağmen dikkkat ediyom her nekadar canm celsede
Tgb_123 Avcib yani doktorum dedi diyorsunuz burda soru soruyorsunuz tabiki uygulayın onlar ne derse onu yapıcaz burda biri yapma dese yapmıcakmıydınız
MeriHera Avcib bunda zorda kalacak bir şey yok ki canım benim. Doktorun sana net bir şey söylemiş tabi ki uygulamalısın, Allah şifa versin, sağlıkla kavuştursun bebişine
Avcib İnanın şeker yüklemesi bile yapmayın dediler ben yaptım devlet hastanesindeki doktorlar pek iyi bakmiyor
Tueaksy Avcib benimde şeker yükleme testinde açlık şekerim yüksek çıktı bende 1 hafta boyunca sabah öğlen akşam hem açlık hem tokluk şekerini ölçtüm makinayla. Ama normal çıktı eğer diyet listesi verdiyse ve sabahları yine yüksek çıkarsa bende diyetini uygula