busrasss1 bizimde ikili testte yuksekti olma riski vardi ense kalinligi 4 isi fetal dna yaptirdik dusuk risk dendi detayli ultrason randevusunu bekliyoruz bizde orda problem cikicak mi diye siz hangi testleri yaptirdinizda oyle dendi
Senaemil busrasss1 bizde iki test bide detaylı utrosona girdik riskli gebelik dedi nolmalden değeri yüksek çıkmış ense kalınlığı demedi sivi aldırmayı kabul etmedim ama 4lu tarama testi varmış kolumdan kan aldılar onda azda olsa belli olurmuş ama özel olarak kan aldıra bilirsiniz dedi doktor yok dedik temmuza randevu verdi detaylı utroson için
busrasss1 Senaemil bizde 4 cikmisti cok yuksek dedi fetal dna ya yonlendirdi ordada dusuk riskli cikti ama isterseniz sivida aldirablirsiniz onda yuzde yuz kesin cikar dedi ben detayli ultrasonu beklemeyi tercih ettim sivi alimida zaten en erken 16 da yapiliyormus
Senaemil Evet ben sıvı almayı kabul etmedim bu değerleri netten bakım kafam çok karşıtı tamda sorun nedir anlayamadım hakkımızda hayırlısı olur inşallah böyle uygulama sayesinde birbirimize yardımcı oluyoruz