Zerdalicekirdegi Kızlar 7. Haftadayım yarın nasip olursa bebeği görmeye gideceğiz öncesinde önereceğiniz bir şey var mı. Bu arada prilam kullanıyorum ama kesmiyor şiddetli bulantı ve tiksinme yaşıyorum
Pijamaskeliler Zerdalicekirdegi Ben 7+2 dün kalp atisi dinledim bulantı yokken bu akşam icimde o his bogazimda su içiyorum daha da fena oluo şuan uzandım kusma yoi sadece o bulantı hissi zaten tiksinme hep vardi
Busbusu Zerdalicekirdegi ilacı aç karnına gece yatmadan iki tane içince fayda ediyo onun dışında 2 satte bir azgina bsy atmazsan miden hep bulanir
isimsizzz Zerdalicekirdegi Şu bulantı konusunda napicaz ben de bilmiyorum her kustugumda zırıl zırıl ağlıyorum 🙈 kilo veriyorum eriyorum resmen ama çözüm bulamadım , bu arada idrara sıkışık gidersen bebişi görmek daha rahat oluyormuş belki kalp atişlarini da duyarsın ❤️
isimsizzz Busbusu ilacı aç karna mi içmeliyiz ,şu an ben şok , eczacı bana bir kaç lokma ye öyle iç demişti,yanlış mı içiyor muşum ,aç karna mi kesin bilgi mi bu 🌼🌷
Busbusu isimsizzz evet eczacı banada doktorun aç karnına demiş ama gece nekdr aç olablrsin bilmem ama öyle iç dedi doktorun ne dedi bilmem canım ama ilacın fayda etmesi için ztn aç olmak gerek
isimsizzz Busbusu Ay çok sağol bi de öyle denicem ,ben ağzıma ekmek kek fln atıp üstüne ilacı içiyordum ,seyreyle cümbüşü sonra 🙄
2cocukannesiyimm İlk oğlumda (2 buck yaşında) priilam gece yatmadan 2 tane içerdim ertesi gün mis gibi günüm olurdu (aç tok Farketmıyo içiyodum!) bu hamileliğimde değil prilam hiç bişey fayda etmıyor gebelikler farklıdır. Her ilaç her gebeye aynı etkyi göstermez.
Zerdalicekirdegi 2cocukannesiyimm gerçten öyle günü günü bile tutmuyor. Çok mu nazlıyım diye bi de kendime üzülüyorum 😢
isimsizzz Zerdalicekirdegi Aynı durumdayım midemde bı şey yok midem hala kasıla kasıla öğürtüyor yoruluyorum resmen :( Allah yardımcımız olsun hepimizin 🤲
Busbusu isimsizzz yok kız bende bitane içiyorum fayda etmiyodu ama iki tane içince rahat yemek yiyorum
Merveclnk Merhabalar bisey sormak istedim bulantilariniz belli bir süreden sonra mı başladı ben 6 haftalıgim bulantim yok normal mi acaba yada daha başlamadı mı?
Cocom Merveclnk merhaba ben 8. Hafta. Benim de bulantım yok sadece çok acıktığımda tansiyonum çok düşüyor o an ağzımda acı bir tat oluyor, düşecek gibi oluyorum 😁 o yüzden sık sık bir şeyler yemek gerekiyor :)
Zerdalicekirdegi Merveclnk bende benim bulantım olmuyor diyordum ama 6 7 . Haftalarda zirve yaptı herkeste aynı olacak diye birşey yok senin yoksa şanslısın maşallah 😻
isimsizzz Busbusu Ama ben başından beri iki tane içiyorum zaten , tek sorun yiyecekle icmemdi belki de ,umarım bundan sonra daha çok işe yarar 🙄😁❤️
Merveclnk Zerdalicekirdegi ay ins böyle devam eder ya gayet iyiym bu konuda sadece göğüs ağrım var o kadar :)