Verabade Merhaba 5 haftalık gebeyim 2 gündür çok minik şiddetli olmayan lekelenmem var sizdede oluyormu ne yapmam gerek açık pembe yada somon renginde bana yardımcı olursanız sevinirim
Tiredmother Verabade canm yerleşmeden dolayı da olabilir düşük tehlikeside olabilir doktora görün bence ilaç flan verir
Verabade Tiredmother dün gittim zaten hastanede calışıyorum her dakika kadını rahatsız etmek istemiyorum çekiniyorum anlattım leke oldu diye haftaya gel kalp atısını duyalım korkma o lekelerden birşey olmaz dedi 1 gün öncesinde ultrasonla bakmıştı
Sibellaa Nasıl lekelenmeden bişey olmaz diyo anlamadım. Açık renkteki lekelenmeler tehlikeli oluyo zaten. Ben 15 gün yattım iğneler ilaçlar kullandım basite almayın derim
BuseBasderici Aynen o nasıl doktormuş??!! Bence başka bir doktora gidin en azından her ihtimale karşı proluton düşük iğnesi yaparlar. Ayrıca bence progestan da kullanmaya başlayın doktora sorup. Her leke önemlidir gebelikte her leke yerleşme kanaması değildir. Kasık ağrınız varmı peki adet sancısı gibi
BuseBasderici Verabade olsun sonuçta leke. Asla ihmal etmeyin üstelik şu an en önemli zaman bebek tutunma aşamasında. Yerinizde olsam rahat olmam bu kadar acile giderim
Verabade Başka bir doktora gittim şimdi progestan verdi ıstirahat etmem gerektiğini söyledi 10 gün sonrada kalp atışını dinleyelim gel dedi lekelerin hoş olmadığını oyuzden günde 2 kez progestan içmem gerektiğini söyledi