minikmelek1311 17 haftalık ve bebeğin suyunun az olduğunu söyledi doktor havuç suyu içmemi önerdi bugün başladım içmeye. Böyle olup düzelen var mı?
Gizemanne minikmelek1311 canım 23 haftalıkken detaylı ultrasonda benim de az çıktı suyum hergün bir bardak havuç suyu içtim içme suyuma çok dikkat ettim bol bol su içtim sıvı tükettim bir de deveci armutu yedim burdan bazı arkadaşlar karpuzu da söylemişti yedim düzeldi şuan 32 haftalık olduk Allah’a şükür normale döndü
uckedibirbebek minikmelek1311 benim suyum azdı. Doktor çok sınırda dedi. Günde 5ltreye yakın su içiyordum hiç abartısız ve sudan nefret ederdim. Sonraki kontrole gittiğimde doktor şoka girdi nasıl bu kadar yükselttin diye.
minikmelek1311 Gizemanne inşallah benim de düzelir ben hergun karpuz yiyorum zaten ve su 3 litreden aşağı içmiyorum. Sıkıntılı geçiyor hamileliğim tam rahatladım derken suyu azalmış
Gizemanne minikmelek1311 ben de 4 litre su içtim stres yapmamaya çalış Allah’ın izniyle düzelir inşalllah sabret canım stresten de çok etkileniyor vücudumuz bence benim 2-3 haftada normale döndü
minikmelek1311 Cntkn Gizemanne uckedibirbebek kızlar çok sağolun rahatladım bende artık not alacağım günde net kaç litre içtiğimi ve havuç suyuna başladım. İçim rahatladı baya moralim bozulmuştu cinsiyetini bile ögrenemedim daha.
Ozlemtncyk Ayni haftada bnde ayni seyi yasadim dikkatli su tüketimi iyi beslenme havuç suyu ve karpuz bnced3 ise yario birde 3 günde bir hastanede serum takviyesi uyguladilar simdi normale döndü