Sema01 Bizde 5+3teyiz keseyi gördük. Bebegi henüz göremedik. Kalp atışı ve bebek için 10gün sonra gel dedı dr. Celxane igne verdi pıhtılasma için
Ozgurdidem HasAdMe kızlar ya bende şuan 6+1 deyim keseyi gördük bebeği de 15 gün sonra geldiğinde görürüz dedi doktor. Şuan ara ara şiddetli olmayan kasık ağrılarım dısında bişeyim yok normal mi sizce benim gibi bu haftalarda olup bi belirtisi olmayan var mı?
Kbrzynp Ozgurdidem midem 4-5 gündür bulanıyor bişey yiyince geçiyor genelde uyuyup uyainca bulanıyor 😯
Gzdtkn Merhaba bende 5 buçuk haftalıkken keseyi gördüm 🤰😊 haftaya gel dedi doktor 6 buçuk haftalıkkende kalp atışlarını dinledim 🙏 bambaşka birşey gerçekten. Bugun tam 7 haftalığız. Haftaya tekrar çağırdı heralde daha net duyarız inşallah 🙂
Ozgurdidem yoq ben 5 bucuk haftalıkken keseyi gördüm 15 gün sonra gel dedi bebeği görmek için şuan 6+4 teyim heycanla bekliyorum ☺
Ozgurdidem yoq yok sadece keseyi gördük 5 bucuk haftalık dedi kalp atısı içinde 15-20 gün sonra tekrar gel dedi
Obiranne yoq evet duyduk herşey normal dedi ama bir sonraki hafta bebeğin kistik higroma olma olasığından bahsetti Haftaya netleşir demiştıçok şükğr haftaya 2 gün kaldı çok stresli bir hafta oldu bizim için başka dr gittim sorun yok dedi artık oraya gitmiyorum yeni dr 3 gün sonra tekrar bakaca inş hayırlı iyi haberler verir
zuhall Cuma günü 6 haftalıktık ve kalp atışlarını duyduk çok şükür ama bugün kahve bi kaç damla leke geliyor netten araştırdım, doktorumun sekreterine sordum kırmızı ve pembe olmazdığı sürece sorun değil dedi. Böyle bi durum başına gelen var mı panik oldum
yoq Ozgurdidem Dün akşam kese görüldü kalp atışı duyulmadı 5+4, ağlamaktangözlerim şişti şimdi tekrar başka doktora geldik inşAllah kalp atışını duyabiliriz.