Masalinnannesiii Sezaryen oldum 1 hafta önce dikişler kendiliğinden mi kayboluyor yoksa doktora gidip aldırıyormuyuz doğum yaptığım hastane uzak yakındaki hastaneye gitsem bilgi verirler değilmi sizin dikişleriniz kendiliğindenmi eridi gitti yoksa doktormu aldi
iremss Masalinnannesiii dikiş türüne göre değişyior bunu taburcu olurken demediler mi Mesela bnm dkişimde aldırılcak bişey yoktu
Eylul2019 Masalinnannesiii benmki yapistirmaydi.icten dikis vardi.ipin ucu disardaydi doktora gittim cekti aldi.yani erimiyor siz gidiyirsnz
Princessmom Masalinnannesiii doktorun bilgilendirmesi lazımdı aslında yapılsn dikişe gçre değişiyor çünkü. Benm hiç dikiş yoktu dışardan
Diloss_14 Eylul2019 benimki de yapıştırma o ip kendi düştü doktorumda kendi düşücek demişti şaşırdım sizden çekmesine öyle
Eylul2019 Diloss_14 icten uzun bir ip cekti.sizinki nasl kendi dustu ustu kapali oldugu halde bende ona sasirdim
Seymaben Masalinnannesiii benimki yapisturmaydi dikis yoktu🤔hastanedeyken yara kurutucu sprey sıkmışlardı okadar🤔