Busssx Aycan_6767 Bende 31 haftalık yalancı kasılmalar nasıl oluyor tarif eder misiniz ilk gebeliğim anlayamıyorum 😅
Mellllllll tazebiranne_hg04 ben de de başladı onlar ya bende 30 haftalığım senin ne sıklıkta oluyor ne nazaman başladı
Busssx tazebiranne_hg04 Bende 31+5 haftalığım yalancı kasılma nasıl oluyor ben halen hiç hissetmedim yada oluyor da mı bilmiyorum ilk gebeliğim anlayamıyorum biraz tarif eder misiniz ☺️
tazebiranne_hg04 Mellllllll bir süredir var bir kez olup geçiyordu böyle haftada 1 falandı bugün 4 dakika arayla 2 kez oldu bi korktum ama tekrar olmadı başka
GufranGngrDrz Kızlar bende 31 deyim hastane çantanızı hazırladınız mı ? Benim erken doğum riskim var bide başlasam mı hazırlamaya sizce
karamel33 GufranGngrDrz erken doğum riskin varsa hazirlantabi canm bebek doğu cami hazırlıcan bende daha yikicam utulicem şükür bir sıkıntı yokta ne olur olmaz 😇
Aysenkaya 31 haftalığım gebelik şekeriyle uğraşıyorum artık vakit hızla geçsin ve bebeğimi kucağıma sağ Salim alıyım diyorum bişey olacak mı korkusu beni çok yıprattı 🥺
Aysaveminik Bizde 32 haftaligiz bende bu hafta eşyalarını yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum gitgide iş yapmadan yorulmaya başladım 🙊