glamourgrl12 Kizlar 36+2 hamileyim hamilelikten cok sikilan var mi benim gibi artik dogrmak istiorm😂😂😂
Deletedmom52620 glamourgrl12 21+3 bende artık doğurmak istiyorum. Her gün birşey olacak mı ne oldu stresten üzüntüden kafayı yiyeceğim bunaldım
annesinin_beybisi glamourgrl12 henüz sıkılmam için erken 29+1😄 ama 32_33 lere gelince muhtelemen artık sıkıldım derim😁
Ozlm0916 glamourgrl12 33+6 zorlandıkca bi an önce dogurmak istiyom agırlaştım iyice ödemler beni mahvetti 🤦♀️ şuan kovanın içine ayaklarımı koydum suyun içinde öyle oturuyom çok sisti cayır cayır yanıyo 😂😂😂
Tanemveannesi_ glamourgrl12 39+3 olucaz valla şu zamana kadar hamileliğim çok güzeldi son 2 haftadır hem sancı hemde hastalandım bian önce çocuğumu kucağıma almak istiyorum 😞
Miiiii glamourgrl12 dogunca da allahim soyle cok degil ya 1 gun geri girse ertesi gun geri ciksa diceksin 🤣🤣🤣
Betullyillmazx Bende 36+2 🥲 konuyu ben açtım sandım o kadar sıkıldım ki daha bugün yeter artikkkkkk diye bagirmamak için zor durdum 🥲🥲🥲
Annecik02 glamourgrl12 38+1 oldum bazen doğsun diyorum bazen de içeride dursun bunlar iyi günlerim diyorum 😂😂 psikoloji hepten gitti benim 🤣
glamourgrl12 Yalniz olmadigimi bilmek iyi hissettirdi kizlar😂😂 bi yanim hemen dogsun bi yanim iyi gunlerin diyo ama bunaaaaldimmmmmm bunaldim
kuzey6161 glamourgrl12 39 🙈 gelmiyoorr 35 haftadan beri yalancı sancılar mı dersin bel ağrıları mı dersin herşey var ama bebiş yok😂
Appayipyip glamourgrl12 31+6 zaman çabuk geçsiin ben de doğurmak istiyorum vaktinde hayırlısıyla 😖 karnım hiç büyümüyor oğluşum içeriden çok sıkıştırıyor beni kaburgamı kıracak bu gidişle nefes almak çok zorlaştıı
Jasmin_69 Bende 33 haftalığım karnım çok büyümedi yemek yesem nefes anlamıyormuşum gibi geliyor su içsem yine aynı bende bir an önce doğurmak istiyorum 😄