Babymomhappy Kızlar sağ tarafıma ara ara sancı giriyor tek taraflı doğum sancısı olma ihtimali var mı birde bebeğim 37+4 haftalık olmasına rağmen yan geliş kafası da tam orada ne oluyor olabilir ki
DerinKoss Babymomhappy Canıım sakin ol benim de oluyor öyle ama doğum sancısı olduğunu sanmıyorum yani yalancı sancı olduğunu düşünüyorum ben çünkü çok düzenli bi sancı değill geçiyor bi süre sonraa sen sakin ol ve düzenli mi onu takip et bence yani benimde 37+4 ama henüz düzenli bi sancım olmadı 🤷🏻♀️
Babymomhappy DerinKoss çok sağol kuzum cevabın için ama inanilmaz geriliyor orası kafasını bastırıyor sanki 😔
DerinKoss Babymomhappy sana yazdım benimde başladı aynı şekilde yine bide sanki regl olcakmışım gibi bi sancı da eklendi 🤦🏻♀️ Psikolojik olarak etkilendim resmen 🤷🏻♀️ Amaa içimizi ferah tutalım bebişler biraz daha beklicekler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸
Benimennembirmelek Babymomhappy doğumun yakın bebeğin iyice aşağı gelmiş ondandır cnm erken doğum riskin varmı
Babymomhappy Benimennembirmelek hayır yok kuzum haftaya zaten tarih vercek doktorum Allah’ın izniyle inatla dönmediği için 🙄
Babymomhappy DerinKoss ah sağol canım sende iyi ol inşallah zamanında sağlıkla al evladını kucağına 🤍🤍