Nes1912 mucizeannesi1 ay o banada olmuştu banada aynısı dedi 🤭 sanırsın o haftalar bütün gebelerde oluyor 🤭 tedbir amaçlı gidiyorum gene de
Nes1912 mucizeannesi1 ay ben geldim herşey normal dediler ama size yapılan testen yaptılar akıntımi degilmi diye baktılar pozitif çıktı 😱😱
Talihimyokbahtimkara Nes1912 Suyunmuymuş yani doğumla ilgili birşey dediler mi iyi sorun olmamasına çok sevindim kuzum 🌸
Poyrazzz567 minikkurabiyelerinannesi doktorum dün cevap vermedi biraz önce yazmış bir doğum haneye gel bakalım diye
Nes1912 mucizeannesi1 ilk ntsde sancım çıkmadı iki saat sonra aldı sancım çıktı ve suyun sızıntı şeklinde geliyormuş enfeksiyon değerlerinde artış olmuş hemen antibiyotik yaptılar yatisimi verdiler cnim
Poyrazzz567 mucizeannesi1 nişan gelmiş sabah ta akıntısı geldi nişan geldi yani bakalım nst ye girdim ama tekrar istedi doktor hastaneden yazıyorum 😂
mucizeannesi1 Nes1912 ya bak önemli biseymis demekki iyiki gitmişsin geçmiş olsun doğum mu olucak peki
GufranGngrDrz Nes1912 ayyy bak gördün mü tam dediğimiz gibi oldu allahım yardımcın olsun inşallah rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰 o çok bilen kayınvalidene de selamlar
Nes1912 GufranGngrDrz kişiler karıştı canım bir posta soru sordum sonra kndimi hastanede buldum 🤭 aminn inşallah 🙏
Benjaminannesi Poyrazzz567 o tiyzeye söyle kendi kızından su gelince etrafı velveleye vermesin aman ha canı çıkar tiyzenin
Benjaminannesi Nes1912 hayır kızının canı tatlı da el kızının canı aynı kendi canı gibi olsun ister o ne çektiyse. Aynısını çeksin ister