Gamzedngdn Gamzeeee16 ikinci gebeliğim 😂 ilkinden kalan 4 kilonun üstüne hamile kaldım ilk kızım 2 yaşına yeni girdi galiba ondan zaten ilk zayıflığımda değildim 😂
ikizekiz Gamzeeee16 36.hafta bitti çok şükür oğullarımla. 14 kilo aldım😊 yarın bu serüven bitiyor inşallah. Sağlıkla bitsin🤍 dualarım buradaki güzel hamile arkadaşlarım için olacak💖
Seraydural Gamzeeee16 8 aylık hamileyim 1 kilo aldım sanki 85 ile gebe kaldım şuan 77 yim once 85 sonra 70 sonra 72 sonra 73 sonra 76 sonra 77 oldum
Nazendehanim Gamzeeee16 yani normalde tok karnına olunca 1 kg düşmüyor muyuz doktor tartıda gördüğünü yazıyor ,bide 2 kg fazla tartiyor diyor ama yine gördüğünü yazıyor o konuda üzüyor beni 🤣
Seraydural Gamzeeee16 ben normalde kilo veremeyen biriyim troitlerim den ötürü ben Bi kadın sayesinde hamile kaldım onun macunu beni zayıflattı troitlerimi normalleşti ben zayıfladım bebek kilo almıştı o sayede yoksa şimdi 100 kiloyu geçmiştim
Tugceergen 37+2 haftalık hamileyim 52 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum temmuzun 4 de inş oğluşumuza kavuşucaz 🙏🏻