Marshmallow1 Merhaba, İstanbul Pendik de bildiğiniz memnun kaldığınız perinatoloji uzmanı var mı doktorum bana çok uzak bir doktoru önerdi daha yakın bir doktor düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim 😊
DemirinAnnesiiii Marshmallow1 perinatolog değil ama detaylı ultrasonda Pendik devlet hastanesinin orada ara sokakta bi yere gittim oradan gayet memnun kaldım. Doktor Halil Mesut
prensessannesi22 Marshmallow1 medical park pendik prof cihan küçuk gittim . Ben memnun kaldim öneririm
Pulika Marshmallow1 merhaba ben pendik medicalpark a gidiyorum normalde orda da perinatolog var ama dr m önerdi tuzla okan üni hastanesinde eray çalıskan var hem prof perinatolog 900 tl ücreti var ama memnun kaldım çok da güzel bebeğimin yüzünü yakaladı heryerini detaylı gösterdi anlattı onu öneririm size
Behiye89 Marshmallow1 perinatolog değil kendi doktorum kadın doğumlu Lokman Hekim hastanesinde Doç Dr ünal isaoğlu. Detaylı ultrason yapıyor.
Marshmallow1 DemirinAnnesiiii doktorum mutlaka perinalog olmalı dedi Halil beyi de çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum teşekkürler 😊
Gamzeshniiillll DemirinAnnesiiii Bende dr Halil Mesut’a gittim yanında çalışan asistan kız da Dr Halil bey de çok güleryüzlü ve işinde iyi insanlar detaylı ultrason fotoğrafı vermiyor ama wpdan atıyor oğlumun bir sürü fotoğrafını çektiler sağolsunlar 😅
findiklibadem Marshmallow1 bende pendik medipol kontrollüyüm fakat detaylıya oraya gitmedim Zeki şahinoğlu perinatoloji uzmanı fiyatı 800 tl nakitte 700 ama galiba zam geliyor temmuzdan sonra Gayet hoşuma gitti doktoru sevdim beğendim öneririm bostancıda kendisi Çok araştırıp gitmiştim tek tek yorum okuyup gittim yani gerçekten de memnun kaldım Bende su azlığı çıktı çok sakince söyledi ben eve gelince panik başladı bende doktorun sakinliğini hatırladıkça rahatlıyorum bol su içcem işte inşallah düzelir Bebiş yüzünü de göstermedi üç hafta sonra gel benden olsun dedi yaklaşımı hoşuma gitti :)
Marshmallow1 Ersoy hastanesinde perinalog uzmanı olarak Koray bey gelmiş fiyat 750 TL imiş çarşamba cumartesi çalışıyormuş daha önce giden var mı nasıldır?
Marshmallow1 findiklibadem Zeki beyi aradım 950 TL dedi açıkçası uzak geldi bana alternatif bir yer daha aramak istedim çok teşekkürler bilgi için 😊
nnnaaz Zekiyi bende duydum arkadaşım gitmişti ona ama Google yorumlarda hakkında kötü yorumlarda var 😏 bakırköyde Rıdvan Zeybeki önerdiler duyan var mı giyatı 350₺ Birde üsküdarda Aylin Tekin Kaşıkçı var yarın arıcam fiyat için okadar çok yer var ki insan karar vermede zorlanıyor
esrasorgunn @Marshmallow1 Pendik medipol hastanesinde perinatalog uzmanı Gülseren hanım var ben ona gittim yarım saatten fazla sürdü 800₺ ydi hatta Pendik kartımız vardı bizim ondan indirim sağlandı 640₺ ödeme yapmıştık herşeyi teker teker açıklamadı ama işlem bittikten sonra gerekli açıklamayı yaptı tercih edebilirsiniz
Marshmallow1 esrasorgunn aradım şimdi medipolü 1000 TL dediler zam gelmiş sanırım 45 dakika dediler. Size bir de şey daha sormak istiyorum fotoğraf video verdiler mi size verdilerse whatsapp yoluyla mı mail yoluyla mı nasıl oldu?
Marshmallow1 esrasorgunn bir de çok suratsız gibi yorumlar okudum Gülseren hanım için nasıldı size karşı açıkçası yorumları okuduktan sonra tavrından çekinmedim değil
Marshmallow1 Gamzeshniiillll Gamzeshniiillll ben de Halil Mesut’u çok istedim fakat Halil bey radyolog olduğu için doktorum önermiyorum dedi teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🌹