Sultaner zeynepikra_61 bende de nat de sancı cıktı kasılma sertleşme oluyor ama agrı yoktu bana yatış verdiler sancı takacaklardı 36 4 günlüğüm durmadım imza atıp çıktım evde kendimi takip ediyorum bakalım 🥲 suni sancıdan korkuyorun sizin süreç nasıldı
zeynepikra_61 Sultaner Benim hızlı ilerledi evet zordu ama uzun sürmedi o yüzden zorlanmadım sanırım 🙏🏻 Yani açılma yavaş olduğu için evde biraz çekmek daha iyi aslında hastanede olunca daha farklı oluyor 🙏🏻☺️
zeynepikra_61 Sultaner inan o kadar bilgi verilmedi ebe hanım sadece bana güven dedi akışına bıraktım sonrası geldi bu kadar hızlı gelistigine göre büyük ihtimalle kanala girmişti bebek yoksa bu kadar hızlı gelişmezdi diye düşünüyorum 🤔
Sultaner zeynepikra_61 inşallah bakalım bixim nasıl olcak hala evdeyim 2 cm açıklıkla sancım da yok ufak kasılma oluyor sadece
Darkfairy sedagumus çok sevindim hayırlı olsun ünan çok mutlu oldum. Sağlığı iyi olsun da emzirdirçe alır kilo. Küçük doğanları almıyorlar dimi küveze beni endişe sardı
sedagumus Darkfairy Canım benim çok sağolasın, küvöz ihtiyacı olmadı, normal doğdu. Ben de senin iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum 🙏🥹
Sehrihuzun Maşallah hayırlı olsun daha kilo alır inşallah 🥰Normal dogum mu oldu bir gun onceden suni sancı almaya başladınız cok zor olmadımi sizin icin
sedagumus Sehrihuzun Vajinal doğum yaptım, 1 gün önceden doğumu başlatmak için müdahale ettiler ama hemen sancı vermediler, kendi sancılarım da olmadı, sonraki gün suni sancıyı kademeli arttırarak sancılarım oldu, 7 saat sancıdan sonra doğum oldu 🥹🙏
Darkfairy sedagumus mutlaka yazıcam . Perşembeyi bekliyorum . Yatısı verdi. Sunni sancıyla başlatcakmıs işte bılıosun aynı durum senle bakalım. Ama şuanda bebek sık sık toplanmaya başladı ve yaşancı sancılarım çok fazla inş perşembeye kadar dayanırız