MeyraRana ozdcnblt 25. Haftadan sonra başlamıştı doğuma kadar sürmüştü çok kötü bişi ya canım çıkıyor sanıyordum doktor magnezyum ilacımı ne vermişti fayda etmemişti durduk yere kitleniyordum uyurken çığlık çığlığa uyanıyordum.
minikmucizemmmmmmm ozdcnblt 25 te başladı magnezyum ilacı da alıyorum ama bende kas romatizması ve aşırı varis var ondan da kaynaklı olabilir
nuhunannesi42 ozdcnblt 35 hafatdan sonra başladı benim öyle.kotu bişey ki gerçekten ağlıyorum resmen geceleri ağlayarak uyandığımi blliyorim
ozdcnblt MeyraRana bugün 14. haftaya girdim. Gebelikte ilk defa yaşadım gerçekten o kadar acı vericiydiki sürekli ağladım sonrasında yürüyemedim bi de ona ağladım😁 Umarım doğuma kadar bu şekilde gitmez🙈
nuhunannesi42 MeyraRana ay şuan bende öyleyim vallahi ağlıyorum her hareketimde 40 haftadayim ağlayarak dua ediyorum bı doğurup kurtulaydim diye 🥺
ozdcnblt nuhunannesi42 Gün içinde aşırı derecede ayaktaydım ve çok iyi bi gün geçirmedim psikolojik olarak sağolsunlar iş yerinde canıma okudular. Eve gelip tam uzanıp dinleneyim derken başladı bende de şikayetler😔 Ama Maşallah sizin haftalar bitmiş bile. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ece__ ozdcnblt benim bayağı erken başlamıştı 20. Haftaya gelmemiştim ama tam haftayı hatırlamıyorum. Düzenli magnezyum kullanmadım ama her gün magnezyumu yüksek maden suyu içtim 1 tane ve bayağı azalmıştı
ozdcnblt Ece__ bende kramplar erken mi başladı acaba diye biraz tedirgin oldum🙈 Aynen duymuştum maden suyu ve muzun iyi geldiğini ama ikisinide çok sevmiyorum 🙄Düşününce bu acıyı çekmektense her şeye katlanmaya razıyım 😃
nuhunannesi42 ozdcnblt amin Allah razı olsun inşallah tüm bekleyenler bı an önce kavuşuruz yavrularımıza artık bende çok zorlanmaya başladım hemde çok🥺
Ece__ ozdcnblt maden suyu kalsiyum, magnezyum içerdiği için hamilelikte çok sağlıklı, benim doktorum kramp olmasa bile her gün içmeye çalış demişti. Ama sevmiyorsanız magnezyum takviyesi kullanabilirsiniz tabii
miroski_22 ozdcnblt 24 25. Haftalarda başladı canım tek tük oluyordu bu ara arttı biraz hele dün gece iki bacağıma birden 4 5 kere kramp girdi onun acısıyla uyandım sürekli 🙄
ozdcnblt miroski_22 çok geçmiş olsun. Araştırdım biraz en çok 24. haftalarda sık görülüyormuş 😔 en kısa sürede geçer inşallah 🙏🏻