Hulus ayseak_0342 değişebilir cinsiyet için en uygun hafta 16. Hafta. Beklemekte fayda var eğer alışveriş için soruyorsaniz.
ikimelekannesi___ ayseak_0342 ben 15 gibi bir haftada öğrendim sanırım erkek dedi doktor hocam değişme ihtimali varmı falan diye sordum doktor testisleri vs var kızım artık değişmez dedi 22 hafta falandı en son gittim hala erkekti muhtemelen değişmez diye düşünüyorum ama Allah’ın elinde doğana kadar bilemeyiz buna da şükür
umyahsen ayseak_0342 değişebilir banada erkek dediler kızımda. Şimdi ikinciye hamileyim yine erkek diyor doktor. Ama inanamıyorum tabiki
Elifderin34 ayseak_0342 erkekte pipi olur çıkıntısı olur o yüzden erkekler çabuk görülürmüş ama yine de tam emin olabilmek için 16 17 yi bekleyin :)
La_Liberte ayseak_0342 pipiyi gördüyseniz, ama gerçekten gördüyseniz yani kordon falan değilse değişmez. Ben de Oğlumda 14+2 de öğrenmiştim. Kızımda da 14+0’da.
Gamzebldu Evet değişebilir bi akrabama önce erkek dediler 17.-18. Gibi hafta gibi geri kız dedi doktoru 😕
umyahsen ayseak_0342 12den 16ya kadar erkek dediler 18de kız dedi. Şimdi 14de ilk tahminde bulundu %90erkek dedi sonra da yok yok direkt erkek dedi.
ayseak_0342 Göründü kesin erkek dedi ama 16 haftada falan da bakalm yinede dedi değişen oldu muki diye merak ettim bende
Annesininportakali53 ayseak_0342 14+2 de değişeceğini sanmıyorum eğer kordon ile karistirmadiysa ama emin olmak için bir sonraki randevunuzu bekleyin
Efnanada 12de kız dediler 17 haftada erkek dediler sonra göstermedi 19 kız denildi bende kesin sonuç için detaylı ultrasonu bekleyin
gulbis1 Bacak arasını görüyor muydu peki? Benim 11. Haftamda bacak arasında bi çıkıntı var ama kesin değil dedi değişir mi acaba