Nuriay Nurcukpnr cok sevindim sizin adiniza hicbirseyi icmeseniz bile. Mutlaka folik ast kullanin bende kayiplar yasadim en son kan pihtilasmasina sulandirici vurmama ragmen gelisimi durdu. Ve sonrasinda asla yilmadim sizin gibi bir suru bitkisel kurler yaptim kendi doktorum oldum esim dayisi bir doktor onerdi esim gidelim dedi tamam bu ay bekleyelim obur ay gideriz dedim. O kadar emindimki bir yandan her gun meryem sure si okuyordum Allahin isimlerini bolluca zikr ediyordum bir yandan aslanpencesi ve bir suru bitkisel seyler yapiyordum o kadar inaniyorudum ki o ay hamile kalacagima icime dogmustu sanki ve ay sonu adet olmadim tabiki test yaptim Rabbim nasip etmisti hamd olsun şuan 2.7 yasinda . Esimin teyzesi bana demistiki komsumuz her seyi yapmasina ragmen 5 kez kayip yasadi artik esi yeter demis ama kadin kiz evladi istiyormus kafasina koymus. Her gun bir limonu ikiye bolmus yarisini sabah bir bardak suya yarisini aksam bir bardak suya sikip iciyormus bende yaptim hiss etdigimden beri kullanmaya basladim cok sukur hic bir sey olmadi. İkinci gebeligimde de bildigim gibi limona basladim ve folik asite. Doktora gittigimde pihtilasmama baktirmadi israrima ragmen. 10 gun sonra tekrar ayri bi doktora gitdim pihtilasma testim cok yuksek cixti dogtorum bu gostericilerle gebeligini kayb edenler var. Dedi iyiki limon kullanmisim her gun. Şimdi ayagimin uzerine uyuyor 😊😊
Nurcukpnr Nuriay limonlu su kan sulandırıcı zaten bende onu kullandım sadece folik asit olarakta acve hurması yedim sadece
Cerenbelis1 Nurcukpnr o kadar sevindim kii anlatamam hayırlı olsunn rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍😍Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻
Nurcukpnr [silindi] iyot D vit C vit Magnezyum Brezilya cevizi(selenyum için düşük olmasın diye) Demir ve b12 dönüşümlü kullandım değerlerme göre Acve hurması folik asit yerine Alıç sirkesi ve yeşilçay kan sulandırıcı yerine
sasha Nurcukpnr kardeşim çok çok mutlu oldum adına, bin kere maşallah olsun sana da bebisine de. Benim de amh 7 idi, normal kendinden geldi şükür. Bayağı bi üzdüm kendimi zamanında. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.