Merhabalar benim gibi olanlar hamile kalmak isteyip. Olamayanlar için umut olur belki birine faydam dokunur diye yazıyorum 🤭
Ben 10 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyordu evlendiğimden beri bana erken menopozsun asla çocuğun olmaz dediler eşimdede genetik bi rahatsızlık vardı tüp bebek bile yapılamaz diye onlarca doktor hastane gezmemize rağmen hiç kimse kabul etmedi tedaviyi,
Fsh değerim 100 üzerindeydi amh değeri 5,65 değerler çok anormal ama degalarca kez tahlil yapıldı sonuçlar değişmedi ve bu değerlere rağmen ben düzenli adet oluyordum ilaç kullanmadan .
Doktor bana hayatındaki karşılaştığı ilk vaka olduğumu ve yapacak hiçbirşey olmadığını söyledi çartık doktora gitmeyi bıraktık ve kabul ettik herşeyi tam bitti derken iki sene önce düşük yaptım dontor genetik rahatsızlıktan dolayı olduğunu tekrar hamile kalsam bile yine düşeceğini asla çocuk sahibi olamayacağımı söyledi kendimi toparlamam iki sene aldı.
Ama kabul ettim benim çocuğum olmayavak dedim ve normal hayatıma döndüm yoksaydım resmen 3 ay önce hormonlarımı düzenlemek bağışıklığımı güçlendirmek için kardeşimin ısrarıyla doğal bitkisel şeylere yöneldim
Herfün düzenli olarak
çobançökerten çayı içtim
İyot içtim
D vitamini ve c vitamini kullandım
Hayıt tentürü ve mumiyo içtim
Kan değerlerim düşük diye limonlu pekmezli kan kürü yaptım
Ve asla tavuk yemedim
Bunları kullanırken hiç adet olmadım ve doktora gitmedim ilaç hiç içmedim ağrı kesici bile 🙂
Ben galiba tamamen menopoza girdim diye içim içimi yerken test yaptım çift çizgi çıktı 🙂
Kesin test bozuk asla olamaz dedim hastaneye gittim ultrason ve kan tahliline baktılar 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🥹
Hamile olduğumu öğrendikten sonrada
İyot
C vitamini
D vitamini
Çiğ kabak çekirdeği yağı
Brezilya cevizi
Çiğ fındık
İncir ve acve hurması yedim hergün
Ayrıca kan pıhtılaşması var diye hergün iki kere limonlu su içtim
Doktorun verdiği folik asit sulandırıcı iğne vitamin vs hiç birirni kullanmadım
Şuan 13+2 olduk şükürler olsun ve herşey yolunda 🤩
Gerçekten bişeyden unudunuz bittiğinde o size geliyor
Sormak istediğiniz herşeye seve seve cvp veriririm sevincimi paylaşmak istedim sizinlede hala rüyada gibiyim 🥰