hulyademr Ya ben şey soracaktım. Nasıl bir çanta tercih ettiniz hastane için? Kabin boy valiz tarzı birşey düşünüyorum ben ama sizlerin kullanış açısından önereceğiniz çantalar var mı?
busey_42 Bukiiiiiiii bende 32. Haftadayım bugün tavsiyeye göre uni beybi sıvı deterjan aldım bu hafta içinde yıkayıp çantasını hazırlamayı düşünüyorum 😊
Bukiiiiiiii busey_42 2 hafta var aramizda bgi icin teşekkür ederim haftaya bitirmeyi dusunuum bende ins bitiriim🤗
96esra Bukiiiiiiii ben 35 te hazırladım ama erken hazırlamakta fayda var ne olur ne olmaz yani. Uni bayb ve dalın markalarını kullanabilirsin
enbiannee Bukiiiiiiii Ben kırışıcağını sanmıyorum canım minicik zaten kıyafetler nekadar kırışabilir ki dimi🤭💗
acemianneee_31 Bukiiiiiiii duru granül kullandım yeşil olanı kokusu mis gibi bebek kokuyo suan bile kokusu üstünde zaten dolaba atıcan üstüne de bi bezle kapatın toz almasın diye yeterli oluyo benim üç Hun’unu aldı
Meleq Bukiiiiiiii tam zamanı canım bir an önce hallet..ben 28 de yıkadım ütüledim iyi ki yapmışım diyorum 34 hafta olduk şimdi yapamaz mışım
pinarkibar Bukiiiiiiii bende 28. Haftaya giricem bu ara yıkamayı düşünüyorum ama benim makinemde 30 derece yok 20 40 60 diye gidiyor 40 da yıkasam çeker mi acaba