Burcu09 Merhabalar hamile kalmak için yumurtlama döneminde her gün mü yoksa gün aşırımı cinsel ilişki olması gerekıyor acaba 🙈🙈🙈
YagizAsyaMom Burcu09 gün aşırı yani biz 1 gün ara yöntemini kullanmıştık çünkü üst üste olursa sperm kalitesi düşüyor
Caglaaa Burcu09 canım benim adet dönemim 24 gün sürüyordu korunmayı bıraktık iki günde bir ilişkiye girdik o ay olmadı ertesi ay 3 gün üst üste ilişkiye girdik o ay hamile kaldım
Burcu09 Evet bende öyle okudum ama aynı zamanda hergünde olabılır dıyenlerde var kafam karısıtı bıde yumurtlamanın yogun oldugu bir gün var o gün mutlaka ilişkiye girilmeli mi arkadaşlar
Seymaemre Burcu09 bende gün aşırı diye duymuştum ama bizde her gün denedık tuttu eşinizin sperminin kalitesiyle alakalı olabılır sankim 🤔
PnarSazakBulut Canım sperm kalitesi falan hikaye hergün yumurtlama döneminde olmalı ve sabah saaatleri daha canlı oluyomuş bilgin olsun
Burcu09 Çok teşekkür ederim arkadaşlar değerlendireceğim geçen ay denedik olmadı bu ay tekrar deneyeceğiz
detetedmom404 Tutacağı varsa tutuyor valla ben adet tarihine göre hesaplayıp yumurtlama günümü çıkarıyordum en yüksek gün falan oluyor ya o hafta sadece 2 kez ilişki oldu ve yüksek gün falan da değildi rabbim gönlüne göre verir inşallah 🤲
Ebalp Hergün değil canım benim 1 gün arayla yapıcaksınız zaten bugün ilişkiye girdiniz diyelim o sperm yarina kadar duruyo ama hergün olduğu zaman spermin kalitesini düşürmüş oluyorsun gerekirse en yüksek gün yapmıcağınız güne denk gelsede sıkıntı olmuyor doktorum oyle söylemişti