Deletedmom52620 Duygucete göbekli hamile kaldım biraz da oda meyilliymiş hamileliği öğrenince hemen geldi kilolar yağlar bende bol giyince yok canım fazla kilo almamışsın diyorum birde görünmeyen yerler var 😂 😂
2_kezannelik Duygucete 18.haftada yavaştan çıkmıştı karnım bu hamileliğim de ne zmn belli olur bilmiyorum bende 11 haftaligim
Vera09 Ben 58 kiloydum ama 10haftalıkken karnım çıkmıştı. Şişkinliktir büyük ihtimal ama hiç inmedi benimki o zamandan beri büyümeye devam ediyor. Herkesin bünyesi farklı kiminin karnı erken çıkar kimininki geç.
Nazendehanim Duygucete kız normalde gazım olsa anlarım zaten bağırsakları sorunlu biriyim ama hiç de anlamadım bu kadar erken de çıkmaz diyorum zayıfım bide ama aşırı rahatsız ediyordu şayet bebek olsaydı halim yamandi gergin bide sert 😂
Nazendehanim Annesininportakali53 zayıf insan niye daha çok alıyor ya kabul etmiyorum 😂 neyse ben çok zayıf sayılmam 😂 dertlenmeyeyim 😂
Annesininportakali53 Nazendehanim ay kız alsak ne olur valla ben bir 60-65 kilo ile doğum yapmak istiyorum yani zayıf insanın 15 kilo alması ideal 15 kilo alsam 55 ile doğuma girerim ama ben bir 20-25 almak istiyorum çünkü bizim gibiler aldığı gibi de veriyor canım doğumla birlikte birden bire gidiyor bide emzirme dönemi sonra yine 43 u görürüm artik🤣
balselma_ Selam bayanlar 💐💐💐Valla 14+4 karnım bildiğinİz karnım 5-6 aylık gibi gerçi benim ilk hamileliğimdede karnım çok büyüktü bence yapıyla alakalı
Rukiye24 Annesininportakali53 ayy bnde 40 kg ile hamile kaldım 7 haftalığım çok merak ettim ne kadar çıktı karnın
Annesininportakali53 Rukiye24 40 kilo ile kaldım 16+3 üm şuan 5 kilo almışım demin tartildim gobusumuz böyle kuzum🥰🌸 https://imgyukle.com/i/VjmeMA
Annesininportakali53 Rukiye24 herkes ilk gebeligim olduğu için 20-25 ten sonra çıkar dedi ama gören şok oluyor 🤣 bakalım son aylara doğru nasıl olcaz🥰
Rukiye24 Annesininportakali53 valla bnde böyle çıksın istiyorum 7. Haftam yemekten sonra şişkinlik oluncabile hoşuma gidiyor. Demekki iç karnınız küçükmüş
Annesininportakali53 Rukiye24 aynen öyle kuzum ilk haftalarda şişkinlik vardı ama dediğin gibi yemekten sonra şişiyor sabah iniyordu çünkü ilk aylar gazdan oluyor ama şuan sabah öğle akşam hep böyle yani aynen çok güzel birsey dediğin gibi iç karnım küçük demekki merak etme seninde şişer ne kalmış ki🥰
Annesininportakali53 Rukiye24 14 te ufak çıktı 15 ten sonra böyle oldu yani daha yeni oldu birden oldu 1 haftaya kadar fotoğraf paylaşınca kimse anlamıyordu şimdi paylaşınca hamilemisin diye sormaya başladılar