Sumiire Deletedmom_110 tabi kız dantelli danteline kıyamadı o zaman eteklerinde olmayı versin canım dedi baska nevresime diktiririz dedi kızına diktirdi🤣🤣 oyuzden hatırası var atamam😂
Sumiire hukukcuanne_06 bak bak bebek olunca fazla uğrasamıyosun işle güçle ben 2 gün önce evi silip süpürdüm detaylı normalde öğleden akşama kadar yapardım şimdi bebek uyancak korkusuna bi saatte yaptım ama bitarafımdan ates attı 🤣 nevresimi fırcaladım attım makineye eşim gelince çıkarıp asmış bakmadım akibeti ne öıkar ya cıkmazsa yine atarım makineye 😅 çıkana kadar devam
Zynpbr00 Bnde kocamın pantolonunda peçete unutmuşum bantla temizleyebildim sadece. Şıp şıp hızlıca çekince alıveriyor. Her seferinde yeni bant kesmenize gerek yok bir parça iyice kuruyana kadar topluyor.
Sumiire Zynpbr00 😂 kız pantalon nere nevresim nere bi dönüm arazi gibi bant yeter mi buna yerdede benim mental sağlığım yetmez okadar sabırlı olamam 🤣
Skdinc Sumiire anneniz, ablanız veya tanıdığınız birisinin kurutma makinesi varsa oraya atın. Geçenlerde benimde başıma geldi çok büyük bir kısmını kurutmada çıkarttım. Sonra tekrar yıkadım tekrar kuruttum. :/ Zordu
Sumiire hukukcuanne_06 saol canım ben çamaşırları çatı katına asıyorum dün eşim ben uyurken asmış akibetini bilmiyorum 😂 bebeklerde çıkıp bakamadım