cigdeeemm Bugün testin sonuçları geldi sadece yüksek risk saptanamamıştır yazıyor. Detaylı sonuçların olduğu rapora biz ulaşamıyor muyuz bilgisi olan var mı acaba? Cinsiyeti de doktorum söyledi ama bana attığı raporda cinsiyetle alakalı hiçbir yer yok nereden baktınız aynısı mıydı diye de soramadım. Daha önce bu süreci yaşayanlar var mı? 
iremss cigdeeemm cinsiyet bu raporda belirtilmiyo zaten numune alırken bilgi vermiş olmaları lazm, doktorla iletişime geçip ayrıca söylüyolar
Bulut2093 cigdeeemm bende bugün verdim.Hangi ilden verdiniz ? Birde ne kadar sürede cikti ? Ensesi kalın çıktı bebeğimin. Bu yüzden ikiliden önce bunu yaptırdı direk.
Skdinc cigdeeemm bende genoksta yaptırdım. Aynı raporu atıyorlarmış doktora, cinsiyeti telefonda ayrıca söylüyorlarmış. Bende ayrı bir rapordur onlara giden diyordum ama değilmiş, aynısıymış. :))
cigdeeemm iremss evet biliyorum yanımızda bölge sorumlusunu aradı sonuç formunun şekli değişmiş cinsiyeti göremedim dedi o şekilde bölge sorumlusu söylemiş olabilir o zaman.
Bulut2093 cigdeeemm inşallah iyi çıkar. Sizin iyi mıymış? Bu arada xx krozomu kız xy krozomu erkek. Bundan dolayı cinsiyetini bilmiştir. Bu testte kromozomlarina bakılıyor ya 😊
cigdeeemm Bulut2093 evet çok şükür risk çıkmadı bende, cinsiyeti de doktor öğreniyor sadece bize raporda gözükmüyormuş
Bulut2093 cigdeeemm sizden neden bu testi istedi ? Yani ikili taramada mi bir şey çıktı? Bizim ensemiz 5.5mm çıktı. İkiliye sokmadan bunu yaptır dedi. Iyi sonuçlanmış sizinde çok şükür 🤲
cigdeeemm Bulut2093 yok benden istemedi, ben biraz pimpirikli olduğumdan ikili test yaptırmadan direkt bunu yaptırdım 😊
cigdeeemm Skdinc evet ben de dün öğrendim öyle olduğunu, doktora farklı bir rapor gidiyor sanıyordum 😊
Kuskoysunlaryoluna cigdeeemm geçmiş olsun öncelikle cok sevindim sonuçlarınıza. Ben de salı günü kan verdim ikili test sonucum orta riskli çıktığı için. Umarım ben de güzel sonuçlar alırım. Şeyi tam anlamadım raporda cok fazla hastalık taranıyor demişlerdi sonuç raporunda az yazmışlar ya neden öyle acaba?
cigdeeemm Kuskoysunlaryoluna inşallah sizin de iyi çıkar, evet sadece riskin saptanmadığı yazıyor, ben de şaşırdım o kadar şey tarıyorlar insan sayı olarak görmek istiyor 😊
nnnaaz Bende yaptırmıştım. Sonuçları banada geldi doktorada cinsiteti yazmıyor ama tercihe bağlı olarak sizede söyleyebilirler. Sonuçları bana whatsappdan göndermişlerdi cinsiyetide yazmışlardı
Kuskoysunlaryoluna cigdeeemm test sonucum benim de geldi ve temiz çıktı paylaşmak istedim aynı bu şekilde raporla geldi aynı firma tarafından 🙏🏻🌸
[silindi] cigdeeemm bu görselde bakılan hastalıklara dair risk olmadığını yazmışlar. Cinsiyet genelde doktora gönderdikleri raporda bulunuyor. Doktorunuzu ararsanız öğrenebilirsiniz. Ben de genoksta yaptırdım aynı şekilde gönderdiler sonucu.
cigdeeemm [silindi] doktora da aynı raporu gönderiyorlar, doktor kendisi yetkiliyi arayarak öğrenebiliyor cinsiyeti