Maya26 Öncelikle soyliyimki canim çok kıymetlidir çatal muayenesi yapılınca bile ağlayan bi insandim ama öyle bir güç geldi ki normal doğurdum 39+6 haftada 3.650 kg doğurdum sancim ve acilmam yoktu rutin kontrole gidince doktor plasentan yaşlanmış yumuşamanda var dedi yatış verdi ben şok 😳😁tabi bekliyosun ama gününü bilmeyince doktor yatış deyince birden korku başladı 16.50 de vajinal fitil soktular acilmam olsun diye ilk saatler çok iyiydim gece sancilarim artmaya başladı sürekli sıcak duşa girdim sabaha kadar sabah 8 de suyum geldi ardından nişanim gelmeye başladı tabi suyum geldikten sonra daha kötü olmaya başladım 13 te koldan suni sancı verdiler beni bitiren o oldu en son kendimi Allahim yardım et diye bağırırken buldum 🤣 çok zordu benim için dudaklarım falan kurudu bağırmaktan büyük tuvaletim geldi sanıyorum zorluyorum meğer çocuk iyice aşağıya inmiş en son 16.35te hemşire geldi bakti 10 cm açılma hemen kesi attı 3 ıkınmada doğurdum en korktuğum şey çıkma anıydı ama en iyisi oymuş hiç hissetmedim bile çocuk direk kayıp geldi ve çocuk çıktıktan sonra sancı manci kalmadi birden rahatladim dikiş atarken hissetmedim bile sadece bisey girip çıkıyor ama acimiyordu normal doğum asla zor değilmis insanı zorlayan sancılarmis gerçekten yani beni en çok o zorladı bi rahatsızlığı olmayan herkes normal doğurabilir bence gözünüz korkmasın canlarım ben yaptıysam basklari yapıyorsa sizde yaparsınız kendinize güvenin 💪🏼🤗
Ulgoras Bnde 37+4 üm muayenelerm benımde ağlayarak geçiyor , kemik basıklığmda varmış bebek büyürse zor diyolar şuan 3,160 gr normal düşünüyorum halen ama muayenelerm zor geçtiği için yapamıcamı söylüyorlar acaba aynı durumu yaşadınz mı
Maya26 Ulgoras kemik basıkligini ilk defa duydum ama muayene ederken çok canim yanıyordu hatta bi keresinde ağlamıştım bile ona rağmen normal doğurdum
Maya26 Merve01- Amin inşallah valla onu hiç bilmiyorum o an hemşire biseyler söyledi ama ben heyecandan duymadım bile 🤣
Maya26 Nesli3504 valla korkulacak birsey yokmuş bende çok korkuyordum hatta son zamanlar hep düşünüyordum nasıl yaparım sezeryan mi yapsam diye ama iyiki normal yapmışım
Hamile_anne27 Maya26 Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşallah. Hangi şehir hastanesi acaba?
Maya26 Tubaanne1 Amin inşallah vajinal fitili hiç acikligim yokken taktılar heralde tam bilmiyorum koldan verdiklerinde 4cm falandı onları hiç takip edemedim yalan olmasın
Maya26 Ulgoras valla banada tam doğum masasında kaç kilo karnın çok büyük dedi kilosunu bilmiyordum son gittiğimde doktor söylemedi dedim 3.650 kg 53 gram doğurdum çok kilolu degil ama zayifta değil ama gayet kolay oldu
29ayse29-34 Korkmayın kızlar kendinize güvenin 3 çocuğum var normal doğum yaptım şimdi 4 cü çocuk geliyor🤭ilk ikisinde 3500 doğdu dikişim yoktu ama 3 çocukta 4500 doğdu ölüyorum zannettim ama doğuruyomışum. 2 dikiş atıldı yırtılma olmasın diye kesik atıyorlarmış ama o anda okadar sancın ağrın oluuoki makası gördüm ama hissetmedim inanın şimdi 4 cü normal olur inşalh bakalım kısmet
Maya26 29ayse29-34 aynen valla gram hissetmiyorsun sancıdan hadi inşallah dogurursun maşallah bu arada🤗