Loveis16 crazymommy 10 kilo aldım bana göre çok değildi son haftadakiler hep ödemdi zaten bio il yağ kullandım karnıma ve bacaklarıma hiç çatlağım olmadı ama popomda oldu doğum sonrası 🙈 orası hiç aklıma gelmediği için sürmemiştim 🙈🙈 hoş oda 5-6 tane kırmızı çizgi oldu 3 ay geçti ilk zamanlar baya kırmızıydı şuan rengi soldu çok belli olmuyor
Bebekdelisi crazymommy bence alın bazen kollarınız elleriniz bacaklarınız gebelikteki kan akısından kaşınır kurtarıcınız olacak🌸
2bebeannesiii crazymommy Kızıma hamileyken 8 aldım ve hiç çatlamadım . Şu an oğluma 19 haftalık hamileyim hâlâ çatlak yok bundan sonrasında olur mu bilmiyorum 🤷♀️
Bebekdelisi crazymommy rica ederim eger hakıkı zeytın yagınız varsa oda iyi geliyor çatlağa yiğenim onu kullanıyor ama once az deneyın oyle bazen allerjık olabılıyor
[silindi] 127383 muhtemelen ben de öyle olacağım canım ne yaparsan yap faydası yok artık emzirme bitince bakacağız
Ece__ crazymommy hamilelikte 17 kilo aldım ama hiç çatlağım olmadı, üstelik genetik olduğu söylenir, annemde hamileyken çok çatlak oluşmuş
Ece__ crazymommy sadece mustela çatlak yağı kullandım 3. Aydan sonra ama onu da düzenli kullanmadım, çoğu zaman unuttum sürmeyi. Bence yapı meselesi, çok az kilo alıp çok çatlağı olan da oluyor
Clementinee crazymommy Ergenlik çatlaklarım o kadar fazlaki. Kesin dedim çatlarım. 9 kg aldım ama 5 yıl fitness pilates yapmıştım. Sanırım onun etkisi karnım hiç çatlamadı bebeğim şuan 5 aylık 🫣🫣
Degisken89 crazymommy ben ilk hamileliğimde 12 kilo aldım böyle yol yol çatladım upuzun.ikincide 6 kilo aldım.zaten göbekte çatlıycak yer kalmamıştı yeni çatlakda oluşmadı:))
Sermec27 crazymommy ilk oğlumda 17 kiloyla doğuma gitmiştim çatlamadim ikinci oğlumda 8 kilo alarak doğuma gitmiştim yine çatlamadim 🥰
Gllklncc 37 haftalık hamileyim hergün sabah akşam yağlanıyodum 33 Haftada birden sabah bişey yoktu akşam baktım çatlamışım şok olmuştum ama alıştım şimdi bu arada toplamda 9 kilo aldım sanırım kiloyla da bi alakası yok yapısal olmalı
Deletedmom2265 crazymommy Çatlama işi anatomi ve cilt yapısıyla alakalı tüp bebek gebesiyim ilaçları kullanmaya başladığımda 50 kg idim ilaçlar vs derken 54 kg ile gebe kaldım şuan 36+2 yim 65 kgyim hiç çatlağım yok aklıma gelirse haftada 2 veya 3 kez sinozun çatlak kremini sürüyorum 🙃