Avukatannecim Ahh kuzummm, ilk gebeliğimde ben de tek yumurta ikizlerimi 16.haftada kalplerinin durmasıyla kaybettim 😔 doktorun odasından nasıl çıktım bi ben bi Allah bilir, o akşam hemen hastaneye yattım ve ilaçla sancı verildi , normal bir şekilde doğum oldu, o hastaneden karnım boş çıkarken yüreğimden neler koptuğunu hıçkıra hıçkıra ağladığım o anları ömrüm boyunca o acıyı unutamam 😔 ama sana diyebileceğim tek şey bu dünya için çok acı olsa da öbür dünyan için öyle güzel mükâfatlarla karşılanıcaksınki , meleklerin sana emanetti veren de o alan da , emanetlerin en güzel yerde ,cennete de sensiz girmek istemicekler emin ol ❤️ şimdi acın çok çok taze ,hiç geçmicek sanicaksin belki ama zaman geçtikten sonra diceksinki “Allah’ım bana iki tane melek verdiğin için teşekkür ederim”, inan bana bunu diceksin Allah’ın izniyle… Son olarak şunu da unutma , başına gelen sıkıntılar Allah’a yaklaştırıyorsa İmtihandır , Allah’tan uzaklaştırıyorsa Cezadır. Sakın isyan etme ,Allah’a yaklaşanlardan ol inşallah 🌷