Tutiliko Kızlar doktorum bu ay femara tedavisine başladı . 5 gün ,günde 1 tane kullandım . Bugün muayeneye gittim sağ yumurtalığımda 11mm tek yumurtam gelişmiş.ilacı 3 gün daha günde tek doz oalacağım. Tek yumurta gelişmesi kötü bişey mi. Ve yumurtanın boyutu iyi mi. Bilgisi olan yardım edebilir mi ?
Gokce57 Tutiliko canım hiç korkma içini ferah tut benim de tek yumurtam gelişti ve doktor dozu arttırmasına rağmen çok yavaş büyüyordu en son 13 mm di 2 gün sonra kontrol için gittiğimde 16.5 oldu ertesi gün tekrar kontrole gittim kendi kendine çatlamıştı aynı gün aşılama yaptılar çok şükür tuttu doğuma son 37 gün sayiyorum şimdi. Bende çok umutsuzdum ama Allah nasip etti çok şükür 🤲
Burcu0707 Tutiliko 3 gun daha ictiginde yeterli boyuta gelecek merak etme .suan kucukte degil hic yumos olmamasindan buyumesi buyuk avabtaj🥰
minikumutlar Tutiliko geçen ay banada öyle verdi benim de tek yumurtam 10mm di büyümedi bu ay sabah akşam kullan dedi
Lazistan Tutiliko Merhaba 11 mm olması yeterli değil 18-20 olması ideal üstelik ilacın etkisi 5 gün kullanımda 1 ay sürüyor benimde yumurtam geç gelişti doktora tekrar mı femara kullanacağım dedim daha fazla kullanmaya gerek yok demişti doktorum bana
Deletedmom_85 Tutiliko canım, ne desem yalan Olur pek bilgim yok maalesef. Ama büyür yani neden büyümesin ki ? Ne zaman çatlatma iğnesi olacaksın?
Tutiliko Gokce57 Rabbim sağlıkla kucağını almaya nasip etsin inşallah 🤲🏻. Darısıda umutla bekleyen bizlere .
Bfduam Lazistan yani 5 gün kullanınca o ay biyunca mı etkisi sürüyor adet olana kadar? Benim 12.gün 13,5 ml di, ilâçla böyleyken, ilacı birakinca büyür mü?
Lazistan Bfduam evet doktor 1 ay ilacın etkisi olduğunu söyledi yani yeni bir adet döngüsü başlayana kadar