Seyma-Aslan00 Birminikcivciv evet canım bebişim sol tarafıma toplanıyor genelde 23. Haftadayım. Elimle seviyorum düzeliyo rahim büyüyo artık bebekde öyle hareketler olması normal
Vicibici Birminikcivciv tümsek gbi olmuyor henüz ama böyle bir sertleşme geliyor nefesim kesiliyo sanki saniyelik olup bitiyor. Ama bende kafamda kurmaktan ölüp diriliyorum. Bu kız beni tansiyon hastası etcek☺️
Birminikcivciv Seyma-Aslan00 o rahimmiiş işte ama böyleeeee içten geriliyorrrr biranda dağ gibi oluyor karnım sanki içeriye anlık top koyuyorlar sonra iniyor
Sevensevilen motherofcats bebeğin bir yerde toplanır gibi oranın diklesmesi kasılma mi oluyor? Sabah sırtüstü uyandığımda göbegin altı diklesmis oluyor . 23. Haftadayım
Birminikcivciv motherofcats Fitil kullanıyorum ayrıca günde 2 kere magnzeyum öyle kasılıyordum yani düşün çok sertleşmem var
Birminikcivciv Sevensevilen Cahillikle ne alakası var nerden bilebiliriz bende bebek sanıyordum ama değilmiş
Zytng Bende de oluyor normal bunlar doğuma hazırlık kasılması. Ağrı eşlik ederse bir de günde 10-15ten fazla olursa doktorunuza haber etmeniz lazım 😇