Mutlubebekannee Keseyi gördükten sonra içinde bebek olup olmadığı nasıl anlaşılıyor kalp atışları duyunluncami bilgisi oln varmi
Lylaars Mutlubebekannee ilk basta kese gözükür mesala 4. Haftada benim kesem cok küçüktü bir hafta sonra çok şükür bebeğimiz de gözüktü yani haftaya bagli
Tugbaelif Mutlubebekannee canım kesenin içinde bebeği besleyen yolk sac isminde bir oluşum görülüyor yüzük gibi o varsa bebek oluşuyor. O yoksa kese 25 mm ulaşmasını bekliyorlar hala oluşum yoksa boş gebelik. Ben yeni geçirdim dün kürtaj oldum 7+6da 30 mm di kesemin boyutu içi boştu.
Arvenveannesi Mutlubebekannee valla aslında doktorum süreç normal diyor. Ama burda erkenden gördüm yazılanlarını okuyunca panik oluyo insan🤷🏼♀️
Mutlubebekannee Tugbaelif Doktor bana kese gözüktü sorun yok dedi yolk felan niye demedikki şuan duyuyorum
esmaozdemir76 Mutlubebekannee gününüze göre değişir 5 haftalıksa sadece kese görülebilir . 6-7 de bebek görülür. Genelde yolk kesesini görüyorlar. Bebeğiniz haftasına döllenme gününe bağlı birazda
Tugbaelif Mutlubebekannee canım daha çok küçük bir sonraki muayenende yolk sacı görür sonra bebek görünür k
mrvkyyn Ben de ilk gittiğimde sadece kese görünmüştü. Daha sonraları minik bebiş göründü. Doktorunuz sürecin normal olduğunu söylüyorsa normaldir. İçinizi ferah tutun.