Bebekkkkkk girl_boy_annesi bende Alparslan ismini cok begeniyorum ama amcamin oglunun adi o yuzden esim istemiyor sağlıkli bi sekilde kucagina alirsin insallah Muhammed Alparslan ı 🥰💙
Yuraka girl_boy_annesi maşallah hayırlı şekilde kucağına alırsın insllh bizde Muhammed Alparslan koymak istiyoruz ama çok uzun oluyor kafamıza çok takıldı sizce uzun deilmi
Bebekkkkkk Busarsl Allah gönlüne göre versin canım Alparslan ismini cok begeniyorum ama amcamin oğlunun adı olduğu icin esim istemiyor yoksa cok guzel bi isim 🥰💙
girl_boy_annesi Bebekkkkkk ya çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi💙😘😘
Bebekkkkkk xxx78 bende düsünyorum bakalm bi kac isim var aklımda Çınar duymustum😍 cevremdede var sağlıkla gelsin insallah bebisin 💙
Bebekkkkkk Esiii06 aklımdan bi suru isim geciyor onerilerde güzel sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim 😇💙
Bebekkkkkk AsiNebi değisik güzel bi isimmis hic duymamistim sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim 😇💙
Bebekkkkkk SibelBalciOz sağlıkla gelsin insallah Mirza bebek 😍💙bende isim bir bulabilsem cok iyi olcak