Betullyillmazx Kızlar 36+2 yım. Doktor 37 de gün vericem dedi. Sizce ne zamana gün verir kacinci haftalarda sezaryen oluyor
Betullyillmazx Elilar2225 ne güzel bende 37 bitiminde olacakmışim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🌸
Betullyillmazx Onlyyou ne güzel bende beklerdim ama benim bebeğim 3 hafta önden gidiyormuş 39 haftalık gözüküyor gelişimi o yüzden 37 bitiminde olacakmışim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🌸
Betullyillmazx 2bebetoluanne benimde kızım olacak ama inatçı galiba 😂 ne güzel ya valla bende bekliyorum inşallah gelir çok bekletmez ❤️ Allah bağışlasın canım❤️
MeyraRana Betullyillmazx 38 yada 39 haftalıkken alıyorlar benim bildiğim yada çocuğun gelme durumuna göre uzatabiliyorlarda bide devlette ilkten normal doğum deneme zorunlu denemeden direk sezeryana almıyorlar.
Betullyillmazx MeyraRana bilmiyordum bu bilgiyi sayenizde öğrendim 😊 ben özelde olacağım için doktor kafasına göre direk sezaryen dedi maalesef..😐
MeyraRana Betullyillmazx özellerde seçenek sunuluyorda devlet sunmuyor çünkü sağlık bakanlığı ilkten normal doğum deneme zorunlu kılıyor