EmelBG_ birmelekannesi0 Rahatlık olur ama zor olur şimdi jilet olduğu icin hep .Agdacınızlada alakası var direk gidip biryere yaptırmayın araştırın o şekilde yaptırın .
Merve0671 Nskyhn valla ben yapıyorum gayette iyi oluyor 😂 zaten 10 günüm kaldı doğuma bir kurtulsaydım
Hamile_anne27 birmelekannesi0 ben de şimdiye kadar hep jiletle aldım ağda hiç sürmedim oraya. Ama bu Hamilelikte alırken çok zorlanıyordm. Kuaföre gittim mecburen ağdaya. Kendimi de çok kasmadım. Tabiki acıdı ama çıktıktan sonra niye şimdiye kadar gelmemişim diye kızdım kendime. Çünkü inanılmaz bi rahatlık oluyor iki haftadan fazla oldu alalı hala tertemiz. İnanın çok kısa sürüyor zaten 5 dakkada bitiriyor. Bu arada şu an 34 haftalığm
Nurcantas65 Agdayla hallediyorum ben görebildiğim yere kadar onla.aliyorum tek tük kalıyor onuda jiletle alıyorum üstten. Buz dağının görünen kısmına.donmus adeta 😂 kendini göre bilene aşk olsun 🤭
Sevgi35 Bu zamana kadar hep jiletle alıyordum ta ki 2 hafta öncesine kadar 33 haftalıktım kuaföre aldırdım acıdımı evet acıdı bi kaç gün acısını hissettim ama iyi ki aldırdım büyük rahatlık tekrar gidicem kendimi kasmamaya çalıştım iyi oldu
Kubgkm birmelekannesi0 valla ben hep ağda yaptırdım ama hamileliğimden beri aşırı canım yanıyo ve tahriş oluyo zorlanıyorum ağda yaptırırken
vesilece birmelekannesi0 yok canım 1 ay rahat edeceğimi düşünerek motive ettim kendimi 🙈 zaten acıdan çok utanmaya odaklıydım
Ardicinannesi vesilece peki kıllar ağdayla alıncak seviyeye gelene kadar sorun olmuyor mu benide bu tedirgin etmeye başladı hadi ağda zamanını beklerken geliverir diye
Tuba_58 Arkadaşlarım lazere giderken kulak deldirirken sıktıkları spreyden kullanıyormuş. Canı yanmıyormuş. Acaba biz onu ağdada kullanabilir miyiz ? Eğer öyle bişey olursa süper olur 🥹🥹
vesilece Ardicinannesi canım zaten ağda kılları inceltiyor inanki 3 haftalık ağda kılı, 3 günlük jilet kılından iyi 🙈🙈 tedbir bizden tevekkül Allahtan
DerinKoss birmelekannesi0 Doğuma kadar jilet kullandım. 18 Haziranda ağdaya gittim çokta rahattı valla aşırı rahatladım. 1 Temmuzda doğumum var kafam çok rahat şimdi 🤷🏻♀️😇
BeyzaF birmelekannesi0 bende başından beri jilet kullanıyorum hamilelikten önce ağda kullanıyordum 34.haftaya gircem bi kaç gün önce ağda yaptırmayı denedim ama dayanamadım galiba hassaslaşmış doğuma jiletle alıp gitçem gibi görünüyor 😬
MeyraRana birmelekannesi0 jiletten sonra ağda heralde can çıkarır çünkü tüyler kalın kalın oluyor dayanabilirsen helal olsun derim vala.
Bukiiiiiiii birmelekannesi0 Eger tuylerin sert ise önermek kuzum jilet ile devam et derim ben 7 senedir agdaya gidiyoruz sukur anca seyreldi jiletten sonra alıştım gebelikten sonra basla derim buyuk rahatlik 1 2 ay idare edio insani seyrelio cunki
Blr1 Ben de şuan 8 haftaligim doktora sordum 13.haftaya kadar önermiyoruz dedi ama ben ağdaya devam etmek istiyorum jilete başlamak istemiyorum. Ilk haftalar sorun oldu mu sizlerde
Deletedmom2265 birmelekannesi0 Normalde epilasyonluydum gebelikte azda olsa çıktı 36+2 oldum bugün ayna karşısında jiletle hallettim ağda bende aşırı kaşıntı yapıyor erken doğum riskimde var tetikler diye ağdadan çok korkuyorum eşim ben yardımcı olurum diyor ama beni böyle hatırlamasını istemiyorum rengim değişmiş özel bölgem şişmiş o eski halinden eser yok şimdi 😂