12siradanbiri Gün de 2 defa vajinal progestana baslicam kizlar yarin ama zor oluyor mu alttan almak ,saat kaçta alıyorsunuz tok ac farkediyor mu doktora sormayı unuttum bunu da
Stella_0 12siradanbiri Vajinal de aç tok farketmiyor. Ağızdan alındığında mide bulantısı yapıyor. O yüzden fitil olarak kullanmak daha iyi ve daha etkili. Kanama yaşadığımda ben de günde 2 kullanıyordum şimdi 1 e düşürdü. Akşam yatmadan önce fitili yerleştiriyorum sabaha kadar kalmış oluyor. İtterebildiğiniz kadar ileri itin en az 1 saat uzanın ki ilaç içeri doğru gitsin.
Vicibici 12siradanbiri vajinal kullanacağın için aç tok farketmez canım. Ben uyumadan önce ve sabahın köründe uyanıp fitili ileri yerleştiriyorum ve uyuyorum. Çabuk akmasını istemediğim için öyle kullanıyorum
Sehrbnon122 12siradanbiri yok canım aç yok farketmez parmağınla itebildiğin yere kadar it ve 15 20 dk uzan yeter canım ama kullanmadan önce elini yıka canım het enfeksiyon ve mikroba karsı iç camasırına da bir Pet falan bez koy cunku daha sonra eriyince akacak fitilin cogu canım
Balim25 Sabah kalkar kalkmaz hemen alıyordum Akşam da yatmadan hemen önce acı felan olmuyor iyice ileri yerleştirin yoksa hemen eriyip çıkar
12siradanbiri Perimemmedova ac tok farketmiyor degil mi insallah alabilirim vajinal işlemler de zorlanıyorum biraz
12siradanbiri Tgccc_90 aşilama oldum dun gebe degilim doktor vajinal al dedi ama aç tok sormayı unutmusum🥰
Tgccc_90 12siradanbiri aa pardon ben okumadan yorum yaptım sanırım :( Umarım gebelik haberinide alırsınız 🙏🏻 Kusurq bakmayın
Duygucete 12siradanbiri ben yatmadan öncr yapıyordum akşamları sabah kullanacağıöıda saat 4 e alarm kurup öyle kullandım en az 3 saat yatman gerekiyor etkisi için
Burcuhanm1 12siradanbiri tok aç fark etmiyor. Ben eşime yaptırıyordum. Sizde öyle yapın yarıya kadar soksun fitili. Gün içinde değil gece uyurken atacaksınız.