Rav-Ebu Bu ikinci hamileliğim olmasına rağmen bilmiyorum. 2 gündür şiddetli ara ara giren adet sancım oluyor. Bu yalancı sancı mı? Doktora gitmeye gerek varmıdır? Sezaryen olduğum için bilmiyorum. 34+3 haftalık hamileyim
Habibe_ Rav-Ebu bende 34 üm benimde sabahtan beri adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrım var belim çok ağrıyor doktorumla konuştum gel dedi akşam gidicem bende 🤦♀️
nrsen Rav-Ebu gün sancıları dedi doktorum bana. Israrla gün mün yalancı falan değil gerçekten çok sancım var dedim. Nst ye bagladı sıfır sancı çıktı😛 çok normalmiş
happykrkmzs Rav-Ebu 35haftalığım bende de oluyo ara ara doktorum normal olması başlıyor artık kasılmaların dedi karınını yavaş yavaş ovabilirsin o sırada iyi geliyo
annesinin_beybisi Rav-Ebu 2 gündür adet sancısı bende de var ama ben daha 29+2 yim senin daha farkli bir durum olabilir ama bazen enfeksiyondan falan olunca da adet ağrısı gibi ağrı oluyor
Nzl_1999 Rav-Ebu bende 40+6 dünden beri adet sancım var hafif hafif kanamam oluyor umarım doğumum başlıyor bende yarın gidicem
nrsen Nzl_1999 kanama derken yoğun mu yoksa leke mi acaba nişan diyorlar o olmasın? Sabah için geç kalmış olmayasanız
RabiaKaratas Bendede var hatta nst çekilirken dun sancidan ölcem sandim ne sanci ne ağrı çıktı. Suanda da var büyük ihtimalle yoklama bunlar gerçeği hic gecmeden düzenli olarak artiyor.
SeydaErdem Nzl_1999 kanamaa durumu iyiye işaret değil doktora bir an evvel gitmeniz lazım. Plasenta ayrılması olabilir. Sizi telaşlandırmak için söylemiyorum ama kontrol ettirmekte fayda var
Habibe_ Rav-Ebu hastaneye gittim sanki gün içinde o ağrıları ben çekmemiş gibiydim nst falan temiz çıktı ağrılarım hafifledi
Nzl_1999 Rav-Ebu bizim burası almıyor devler beni araştırmaya gönderiyor kendi arabamız yok gitmem en az bi saati bulur yarın abim gelicek sabah erkenden gidicem inşallah
Rav-Ebu Nzl_1999 hakkında hayırlısı olsun inşallah sabaha kadar herhangi bir sorun çıkmaz bildiğim kadarıyla kanama iyi değil ama ne diyim ki?